Diamond Siuvinėjimo Kryželiu Mozaikos 5D Diamond Tapybos Dervos Spalvinga Taško Gręžimo Pen Siuvimo Reikmenys "Pasidaryk pats" Amatų Dervos Pen

Diamond Siuvinėjimo Kryželiu Mozaikos 5D Diamond Tapybos Dervos Spalvinga Taško Gręžimo Pen Siuvimo Reikmenys "Pasidaryk pats" Amatų Dervos Pen

p10007

Nauja

Yra sandėlyje

€3.36 €2.41
Vnt.

Žymos: av diamond paveikslai, 5d diamon tapyba, daimont tapybos šalį, diamond mozaikos 5d krikščionių, diamond dažai, diamond ziajać, kristalinis deimantas tapybos papūga, 5d diamond tapyba visą gręžimo kvadratinių kelias, gręžimo nagų, diamind tapybos pen.

Svarbi pastaba : ≥60x60cm Siųsti skubus Pristatymas!DHL, ar AVS arba UPS arba SPSR ..... 5 iki 15 dienų atvykti! ! !Sveiki atvykę į Parduotuvę pavadinimas: Diamond Siuvinėjimo Kryželiu Mozaikos 5D Diamond Tapybos Dervos Spalvinga Taško Gręžimo Pen Siuvimo Reikmenys "Pasidaryk pats" Amatų Dervos Pen

PASLAUGOS

Diamond Papildyti Paslauga

Mes persiųs jums jokių deimantų, kad jūs galite prarasti .

Kai Kurios Kitos Paslaugos

1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.

2. Jei jokių problemų ateina jums, prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes pažadą mes pasistengsime viską, kas įmanoma, siekiant padėti jums.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad laiko skirtumas tarp jav.Mes dirbti Kinijoje.

Tvarkaraštis mūsų Darbo laiką.

Laiko Juosta

Darbo Laikas

Pekino Laiku

08:30 iki 17:30

Maskvos Laiku

03:30 iki 12:30

JAV Ramiojo vandenyno Laikas

17:30 iki 02:30

Olandų Laikas

02:30 iki 11:30

Apie Laivybos

Šalis

Paprastai atvyksta laikas

Rusijos Federacija

15 ~ 23 dienų

Nyderlandai

12 ~ 15 dienų

Jungtinės Amerikos Valstijos

14 ~ 19 dienų

Ispanija

13 ~ 17 dienų

Prancūzija

13 ~ 17 dienų

Jungtinė Karalystė

10 ~ 13 dienų

Ukraina

16 ~ 21 diena

Kita

15 ~ 30 dienų

1.Mes laivas Paskolai.lt Standartinis Pristatymas, Paskolai.lt Premium Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, SPSR, Pony Express ir DHL.

2.Draugai iš rusijos Federacijos reikia pateikti Pasą Informacija, kai siųsti Paskolai.lt Premium Pristatymas, SPSR ir Pony Express". (Sistema bus jums priminti automatiškai.)

3.Jei jums nereikia gauti savo sklypo po 30 dienų, mes galime grąžinti, jei norite.

8.DUK

Atkreipkite dėmesį, Nors mūsų produktai yra ne pigiausias, bet kokybė mūsų prekių yra geriausias!Kai baigsite jį, galite fotografuoti savo tapybos ir išsiųsti ją mums, mes pasidalinti ti su kitų pirkėjų visame pasaulyje.Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 ŽVAIGŽDUČIŲ.Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas.PRAŠAU, nepalikite mūsų 1,2,3,4 žvaigždžių, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai