Animacinių filmų iPad 4 Oro Atveju Pro 11 10.2 8 Kartai 2020 Harries Poteris Tablet Stand Mini 5 7 6-ąją Pro 12.9 10.5 Oro 2 Dangtis

Animacinių filmų iPad 4 Oro Atveju Pro 11 10.2 8 Kartai 2020 Harries Poteris Tablet Stand Mini 5 7 6-ąją Pro 12.9 10.5 Oro 2 Dangtis

p100176

Nauja

Yra sandėlyje

€15.28 €9.17
Vnt.

Žymos: cosplay monetos haris poteris, ipad 8 kartai atveju mielas, 2019 ipad, patikima ipad apima, telas haris pother, harri, Lazdelė, betmenas cosplay, byla ipad, serijos haris poteris atveju.

Prašome patikrinti, ar jūsų "ipad" modelį, siekiant išvengti perkant negerai ipad atveju."Ipad" modelio numeris yra ant nugaros, jūsų "ipad", ir yra skaičius, raidė A.

Prabangos "iPad" atveju

Funkcija:Su rašikliu dėklas ipad pieštuką, jis yra patogus jums naudoti "ipad" pieštuką.

1.Priekyje yra pagamintas iš aukštos kokybės PU odos, ir galinis dangtelis yra pagamintas iš minkšto silikono, kuris yra patogūs liesti.

2.Visiškai apsaugoti jūsų ipad, puikiai tinka.

3.Purvo-vandeniui, dulkėms, ir galima skalbti.

4.Spausdinti aukštos kokybės, aiškius modelius.

5.Daug funkcijų, sleep/wake-up funkcija, gali būti naudojamas kaip "ipad" stovas.

Gerai suplanuota, tik, kad jums būtų patogiau naudoti.

Pastaba: mes tik parduoti ipad atvejais, ipad pieštukai nėra įtrauktos į produkto pakuotės!

Vežimas

Kai jūs perkate produktą, mes visiškai siunta per 48 valandas.Transportavimo metu paprastai 10-45 dienas.Jei jums kyla kokių nors logistikos problemos, tokios kaip negauna pakuotės, pakuotės logistikos atšaukiamas, ir t.t., prašome susisiekti su mumis laiku ir mes ją išspręsti už jus.

Paslauga

Mes turime profesionalių po pardavimo komandos, kurios gali jums padėti spręsti problemas, su kuriomis susiduriate, apsipirkimo procesą.Mes orientuojamės suteikti klientams gerų pirkinių patirties, todėl, jei jums kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, mes tikrai suteiks jums patenkinamo atsakymo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai