Multi-naudoti Namų Virtuvėje lipnios Sienos montuojamas Prieskonių Indelį Turėtojas Įrašus Prieskonių Butelis stalčiuko Prieskonių Butelis Organizatorius

Multi-naudoti Namų Virtuvėje lipnios Sienos montuojamas Prieskonių Indelį Turėtojas Įrašus Prieskonių Butelis stalčiuko Prieskonių Butelis Organizatorius

p101967

Nauja

Yra sandėlyje

€1.22 €0.66
Vnt.

Žymos: virtuvės lipdukas prieskoniai, virtuvės organų, organazing virtuvės prieskoniai, virtuvės storag, vandens butelis organizatorius, grifo cocina, utensilio cozinha, virtuvės organizacijos, bufetai, prieskoniai, potes cozinha, muilas, dantų šepetėlis.

Aprašymas:

Visapusiškai pasinaudoti pamiršote mažoje erdvėje, plotis tik 5 cm, vienos laikymo vengti atliekų susidarymo.

Virtuvės sandėliavimas yra labai svarbi gyvenimo dalis, išsibarstę prieskonių, skardinės, taip pat turi būti standartizuota.

Modelio derinys saugojimas: dvi, tris, horizontalios ir vertikalios, kaip jūs norite statyti, kaip statyti, įdėti į savo patogų ir nuolatinės išvaizda, pakelkite ranką virtuvėje vienas žingsnis greičiau.

Standartinio dydžio, lengva naudoti; tinka daugumai prieskonių, gali dydžių rinkoje.

Snap dizainas, PP medžiaga yra kieta ir stabili, bazė", kūno apsauga" vieta yra stabili.

Ne nagai, nėra skylių, ne baimė garo ir vandens; suapvalinti kampai, nėra galąstuvas, geros tekstūros.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: prieskoniai gali saugojimo įrašą

Viena pakuotė: OPP krepšys (su guma viduje)

Dydis: 23.5 * 4.2 * 7cm

Medžiaga: PP

Spalva: balta, žalia

Bendroji masė: Apie 85g

Pakuotė:

1 * 5 laikymo lentynos

Pastabos:

1-2cm paklaida gali egzistuoti dėl vadovo matavimai, prašome suprasti.Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.

Mes suteikti jums geriausią produktą ir paslaugą.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums išspręsti problemą artimiausiu metu.Labai jums ačiū.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai