PU Oda Automobilių Šiukšliadėžės Automobilį Auto Organizatorius Saugojimo Krepšys nepralaidžiose Dulkių Turėtojas, Kempingas, Kelionės Reikmenys Dropshipping Centras

PU Oda Automobilių Šiukšliadėžės Automobilį Auto Organizatorius Saugojimo Krepšys nepralaidžiose Dulkių Turėtojas, Kempingas, Kelionės Reikmenys Dropshipping Centras

p102088

Nauja

Yra sandėlyje

€11.79 €6.01
Vnt.

Žymos: sulankstomas šiukšlių, kempingas automobilių reikmenys accessoire, auto reikmenys, kelionės, tesla, karavanas saugojimas, popierinių šiukšlių maišo laikiklis, dropship centras, dropshipping centras raskite produktus parduoti, tarptautinio kelionių priedai, dropship žiūrėti.

PU Oda Automobilių Šiukšliadėžės Automobilį Auto Organizatorius Saugojimo Krepšys nepralaidžiose Dulkių Turėtojas, Kempingas, Kelionės Reikmenys Dropshipping Centras

Visą stebėjimo:Mes pasirinkti saugiausias ir greičiausias transportas kanalo, ir pateikti visą sekimo numerį, kuris gali sekti informaciją, per visą procesą.Suteikti jums geriausias prekybos patirtį.

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Medžiaga:PU

Matmenys:20cm/16cm

Prekės svoris:160g

Dropshipping:Taip

Didmeninė:Taip

Savybės:

1.100% brand new ir aukštos kokybės, pagaminti.

2.Padėti išlaikyti jūsų automobilis švarus & tvarkinga.Šiukšlių dėžės taip pat yra patogus ir patogus, kai reikia mesti šiukšles į kelionę.

3.PU odos , nepralaidi vandeniui ir pakankamai tvirtos, kad užtikrinti maksimalią stiprumas, patvarumas ir ilgaamžiškumas.

4.Su dirželiu ir sagtimi, galima pakabinti automobilio sėdynės atlošo, erdvės taupymo

5.Daugkartinio naudojimo automobilių šiukšlių dėžės yra ne tik šiukšlių maišą, bet taip pat gali būti naudojamas kaip sandėliavimo krepšys mažų daiktų, užkandžiai ar kas nors norite įdėti viduje.

6.Nešiojamų ir kompaktiškas dizainas, puikus vairuotojams ir keliautojams.

Komplektą sudaro:

1x Automobilis Šiukšliadėžės

Pastabos:

1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Kelių spalvų yra daug įvairių spalvų už jūsų pasirinkimas, Kaip dovana savo berniukui / mergaitei, draugas, tėvas, draugas, Viršininkas, kolegos

https://Paskolai.lt/store/911769354

★ Mes priimame šiuos mokėjimo būdus.

★ Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan.

★ Visi mokėjimai atliekami Paskolai.lt yra tvarkomi Alipay.

★ Prašome atkreipti daugiau dėmesio į jūsų užsakymas adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu)

★ Daiktai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.

★ Laivyba bus epacket/Kinija paštu, oro paštu/Paskolai.lt oficialus pristatymas metodas.

★ Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį.

★ Prašome patikrinti siuntos, kada pristatyti, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.

★ Jei jūs patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jei laikotės kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, BE JOKIŲ BLOGŲ ATSILIEPIMŲ ar GINČŲ, jie negali išspręsti problemos, bet kreipkitės į mus pirmą kartą, turi gauti geras sprendimas.Pažadame, kad visas problemas bus galima išspręsti per 7 dienas, pls nesijaudinkite.

★ Jūs galite susisiekti su mumis šiais būdais: Paskolai.lt: Pranešimų Centro.

★ Gerų Atsiliepimų Atlygis!:Gauti $1 kuponą ir dovana, jei pateikti 5 Žvaigždučių Atsiliepimus + 4 Nuotraukas.

★ Jei jūs norite įdėti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

★ Mes remti didmeninė ir dropshopping.Jei jums reikia dropship tiekėjai,Mes bus būti jūsų geriausias pasirinkimas.Mes turime komandą, kuri tūkstančius užsakymų per dieną.

★ Kaip pateikti užsakymą:galite užsisakyti tiesiogiai mūsų parduotuvėje, arba galite susisiekti su mumis ir siųsti mums užsakymą formą.

★Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina.

★Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai