Mini Sulankstomas Plastikinis talpinimo Didina Krepšelio Prekių Office Makiažas Darbalaukio Turėtojas Organizatorius Namų Daugiafunkcį tęsinys P2U8

Mini Sulankstomas Plastikinis talpinimo Didina Krepšelio Prekių Office Makiažas Darbalaukio Turėtojas Organizatorius Namų Daugiafunkcį tęsinys P2U8

p102420

Nauja

Yra sandėlyje

€0.71 €0.43
Vnt.

Žymos: sulankstomas playking, bambuko aikštėje saugojimo dėžutė, lauke organų, alavo saugojimo spinta, krepšys plastikinis krepšelis, žalia krepšelį organizatorius, bambuko saugojimo dėžutė, makiažas organų, žarną už slėgio plovimo, krepšelis vonios kambarys.

Aprašymas:

Modernus Dizainas

Madingas talpykla - Suprojektuoti, kad atitiktų interjero dekoro ir stiliumi, bet kambaryje namų ar biuro.išlaikyti savo namų, gražus ir tvarkingas.

Tvarios Medžiagos

Pagaminta iš tvirtos, dekoratyvinės ir patrauklias plastiko.tvirtas, rankena, kad būtų lengva atlikti arba nutempti ir iš lentynos.

Organizacinis Sprendimas

patraukli apdaila.Tiesiog sulenkite krepšelį žemyn butas erdvės taupymo saugojimo kai nenaudojate, arba, kai reikia transportuoti.raukšlės butas patogiai laikyti, kai nenaudojamos.

Multi-Purpose

Naudoti kaip spinta organizacijos dėžes, mažesnių drabužių ir intymus organizatorius, vaikų / vaikas kambarys mažesnių žaislų saugojimo dėžės, gyvenamasis kambarys, vaikų darželio & baby essentials, virtuvė, sandėliukas, makiažas krepšelį, vonios kambario elementus ir tualetinio popieriaus laikymo ir daug kitos paskirties.

Dydis: 150*57*98mm

Pakuotė:

Išardomi talpinimo *1

Pastaba:

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Ačiū už jūsų dėmesį, Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai