1x Vilkas-Guard Laidinio Patalpų Garso Signalizacijos Sirena Priimančiosios Skydo Plėtros Prietaisą GSM ir Wifi Namo Signalizacija, Apsaugos Sistemos 110dB

1x Vilkas-Guard Laidinio Patalpų Garso Signalizacijos Sirena Priimančiosios Skydo Plėtros Prietaisą GSM ir Wifi Namo Signalizacija, Apsaugos Sistemos 110dB

p103645

Nauja

Yra sandėlyje

€6.10
Vnt.

Žymos: oro traukinio ragų, claxon motoroleris, žadintuvo nustatymas, strobe sirena sting, strobe šviesos sirena, policijos ragų sirena nuotolinio valdymo, 3 pin mikrofonas, apsauginių, apsaugos sistemos, claxon sunkvežimis, Signalizacijos Sirena.

JD-05: balta laidinė sirena,darbo su mūsų wolf-skydas guard!jungtis yra 3,5 mm jungtis.110dB balso!

Paketas apima:

1 x JD05 Laidinė Sirena 110dB

Vilkas-Guard, Visi Už Savo Saugumą Mes mylime savo namų ir šeimos.Jie yra geriausia, ką galėjome pasaulyje.Taigi, mes stengiamės jais rūpintis.Nuo 1998 m. Vilkas-Guard buvo įsipareigojusi naujo namo saugumui, paprastas, protingas ir unikalius sprendimus.

Su daugiau nei 30 milijonų produktai parduodami daugiau nei 145 šalių, Vilkas-Guard jaustis pagerbtas apsaugoti namų saugumo ir padaryti gyvenimą geresnį per aktyvios atgrasymo.Visą Wolf-Guard smart homWe sistema, svyruoja nuo belaidžių, App kontroliuojamos, signalizacijos ir automatikos sistema nuotolinis saugumo.

Vilkas-Guard sprendimus, sutelkti dėmesį į žmonių noras universalus ir mobilaus gyvenimo būdo ir leidžia visiškai kontroliuoti, komfortą ir vaizdinės komunikacijos prie pat mūsų pirštų galiukų vos per kelias minutes ir paprastus veiksmus.Mes nuolat naujoves, su unikalaus gaminių dizaino, išbaigtas sprendimas, ir puikus klientų patirtį patenkinti saugumo poreikį.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai