Smulkių Naminių Kačių Ir Šunų Dviračių Krepšelį Paprastas Surinkimas, Sulankstomas Dviračio Priekyje Krepšys, Atsparus Vandeniui Vežėjas Krepšys Krepšys Kelionės Dviračiais

Smulkių Naminių Kačių Ir Šunų Dviračių Krepšelį Paprastas Surinkimas, Sulankstomas Dviračio Priekyje Krepšys, Atsparus Vandeniui Vežėjas Krepšys Krepšys Kelionės Dviračiais

p103921

Nauja

Yra sandėlyje

€16.98 €13.58
Vnt.

Žymos: dviračio šuo sėdynės, motociklo naminių vežėjas, krepšelio rankenos, atsparus vandeniui sėdynės krepšys dviratį, pirkti evoc dviračių kelionės krepšys, krepšelis dviratį mergina, krepšelis šuo, krepšelis dviratį šuo, šuo automobilio sėdynės m, "pasidaryk pats" dviračio krepšelis priekyje.

Savybės:

1. Aukštos kokybės ir patvarus: Nusidėvėjimui atsparaus Oksfordo audinys yra patvarus.

Aliuminio lydinio rėmas yra tvirtas ir patvarus, ir drobės audiniai struktūra yra labai tvirtos ir nėra lengvai neplyštų.

Didžiausias Guolių: apie 5KG / 11lbs. 2. Multi-purpose: įvairios paskirties dviračių priekinis krepšys gali būti naudojamas kaip tote krepšys pirkiniams, naminių gyvūnų narvus, apsipirkti ir lauko krepšius.

3. Greitas montavimas ir išardymas: Ji turi greitai-atleiskite, rankenos montavimo sistema, kuri yra labai lengva įdiegti ant rankenos.

Kai nenaudojate, galite saugiai išimti pirkinių krepšelį pirkinių ar kitiems tikslams, taip sumažinant sudėtingų veiksmų pašalinti rankenos kiekvieną kartą, kai jūs pašalinti pirkinių krepšelis.

4. Aukštos kokybės vandeniui medžiaga: Nusidėvėjimui atsparaus Oksfordo audinio, built-in atsparus vandeniui danga, ji gali būti saugiai naudojamas net ir lietingą dienų, o viršuje dirželis naudojamas sandarinimo, taigi, net jei kelias yra tvirtas, jums nereikės nerimauti apie tai, kas yra išsibarstę.

Tai ideali vieta vykdyti elementus. 5. Tinka daugumai dviračių: dauguma rankenos, jums tik reikia užtikrinti, kad atstumas nuo rankenos padangų yra didesnis nei apie 12 cm greitas ir lengvas montavimas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sulankstomas Krepšys

Medžiaga: oxford medžiaga

Dydis: apie 33*22*25 cm/12.99*8.66*9.84 į

Spalva: juoda

Pakavimo Sąrašas:

Sulankstomas Krepšys* 1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai