Automobilių Lengvesni Panel Mount Vandeniui Automobilio Žiebtuvėlio Lizdas Skydelyje Auto Mount Danga, Tiesus 4 Skylių Skydelis

Automobilių Lengvesni Panel Mount Vandeniui Automobilio Žiebtuvėlio Lizdas Skydelyje Auto Mount Danga, Tiesus 4 Skylių Skydelis

p104717

Nauja

Yra sandėlyje

€0.54 €0.26
Vnt.

Žymos: 12v automobilinis maitinimo lizdas, automobilinio įkroviklio, 12v automobilio lizdą, 12v motociklo usb, 12v kištukinis lizdas, 12v kištukinis, automobilių lizdo, auto usb prievadas, 12v usb, 12v moterų lizdas.

Aprašymas:

Šio degiklio pagrindo ir plokštės tinka daugeliui transporto priemonių, tokių kaip automobilių, motociklų, paplūdimio automobilių, vejapjovės, traktorius ir kt., atitinkančių jūsų įvairius poreikius.

Jūs galite įdiegti skydelis ir bazę lengvesni įkroviklio lizdas, jums patogiu už savo įrenginių, tokių kaip MP3 grotuvas, telefonas, dulkių gaudytuvas ir kt.

Šis automobilis degiklio dangtelis yra atsparus vandeniui ir paprasta naudoti, apsaugoti savo lengvesni nuo dulkių ir vandens, todėl įsitikinkite, kad jūsų vairavimo saugumą.

Dangtelis yra pagamintas iš metalo ir plastiko medžiagos, kuri yra ilgaamžė, gali būti naudojama ilgą laiką, nes tai nėra lengva būti sugadintas.

Yra sukurta su 2 varžtais pakuotėje, sutaupyti laiko ir jėgų, galite įdiegti mount kolegijos ir telšių bazę.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS, metalo.

Spalva: juoda.

Dydis: parodyti, kaip nuotraukas.

Pastaba:

Ten gali būti šiek tiek spalvų iškraipymus dėl skirtingų kompiuterio rezoliucijos.

Gali būti šiek tiek klaidų, dėl įvairių rankų matavimas.

Pakuotė:

1 tipas:

1x automobilis lengvesni palapinė bazę.

2x varžtais.

2 tipas:

1x automobilis lengvesni mount skydelis.

2x varžtais.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai