10vnt 12x12cm Mozaikos Namų Sienos Lipdukas Lipdukas Grindų Lipdukas Sienos Lipdukai Vandeniui Plytelių Lipdukai, Virtuvė, Vonios kambarys#30

10vnt 12x12cm Mozaikos Namų Sienos Lipdukas Lipdukas Grindų Lipdukas Sienos Lipdukai Vandeniui Plytelių Lipdukai, Virtuvė, Vonios kambarys#30

p105201

Nauja

Yra sandėlyje

€2.08 €1.60
Vnt.

Žymos: xs max telefono dėžutė atveju.

10pc 3D Kristalų Plytelių Lipdukai "PASIDARYK pats" Vandeniui Lipnios Sienos Lipdukai

Savybės:

1.Aukštos kokybės odos šveitimas ir klijuoti plytelių lipdukai: nulupkite ir klijuoti plyteles, yra pagaminta iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, atsparūs karščiui ir drėgmei atsparus ir lengvai nuvalykite, kad pašalinti dėmes.Tinka lygaus ir švaraus paviršiaus.Jis gali būti įterptas į sieną.Jei jis negali būti įterptas, prašome naudoti klijų pagalba.

2.Niekada savo ruožtu geltona ilgą laiką, skirtingai nuo kitų ženklų ant rinkos, mūsų plytelės niekada pagelsti laikui bėgant.

3.Veikimo plotas: dydis peel-and-stick plytelių yra maždaug 3.94 cm x 3.94 colių (maždaug 10 cm x 10 cm).Ji yra maža ir patogi, lengva naudotis, ir gali būti kiekvieno kampo.

4.Pakuotėje 10 lapų-box 10 lakštų aukštos kokybės 3D gelis kristalų plytelių lipdukai, kurių bendra aprėptis apie 0.1 kvadratinių metrų (ji gali visiškai užpildyti kiekvieno kampo)

5.Tai lengva padaryti patys-laikytis splash plokštės, plytelės, virtuvėje ar vonios kambarys, lipnios, stabilus sukibimas, gali būti ir susiuvami ir įdiegti pagal dydį, gali būti sulenkta į kampą, nr. injektavimo, jokių klijų, jokių bėdų, jokių specialių įrankių, Ne patirtis yra reikalaujama.

Dydis: 12x12cm

Svoris: apie 32g

Paketą sudaro: 1 rinkinys 3D kristalų plytelių lipdukai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai