ACE Richard Sanders

ACE Richard Sanders

p105531

Nauja

Yra sandėlyje

€2.12 €1.48
Vnt.

Žymos: ace dragon blade, richard žiūrėti, ace plakatas, triukui profesionalus magas, ritės rankenėlę, 24vdc ventiliatorius, rm žiūrėti, magija profesinės, r7 350, ct12 turbo.

Siųsti per 12 valandų --

sveiki,

Atkreipti dėmesį :

internete Nurodymo rekvizitai įtraukti.Produktai yra siunčiami per e-mail,

Aprašymas: Per srityje Rubiko Kubo magija, alsuoja poveikis daugiausia sprendžiant ir derinimas, Tamsiai Pusę Kubo išsiskiria iš minios.

Tamsiai Pusę Kubo yra stulbinantis psichikos aktas su nuolat Rubiko Kubo, bet kartu originalus ir įdomus pateikimas, kad bus išlaikyti savo auditoriją užsiima.

Iš esmės-žiūrovas laisvai mano, kad vienas iš šešių spalvų.Magas rodo koduotus Rubiko Kubo ir pradeda sukti kubo tarp savo rankas.Be tekinimo veidus kubas, veido spalviniais žiūrovų galvoja sprendžia pats.

Italų magas Diego Voltini myli matematikos uždavinius ir praleido amžiaus bando rasti paprastą ir efektyvų sprendimą, kuris reikalauja minimalaus atminties darbo, nėra sunku sleights, ne kampinis apribojimų ir jokių gudrybių, bet ir jūsų kasdieniniame Rubiko Kubo.

Atlikti Tamsiąją Pusę Kubo , jums nereikia žinoti, kaip išspręsti Rubiko Kubo.Šiame 90 puslapių knygą, jums bus vadovaujamasi žingsnis po žingsnio per metodas ir sužinoti kas perkelti dėka visiškai aišku, iliustracijos ir diagramos.Net jei jums reikia šiek tiek praktikos, savo žiūrovų reakcija bus verta pastangų.

Be to, knygoje pateikiamos išsamios analizės, neteisingų shuffles ir susimąstyti esė apie magija su Rubik ' s Cube.

NAUDOTI REGULIARIAI RUBIKO KUBAS

NE SUNKU JUDA ARBA PIRŠTU GUDRYBĖS

MINIMALUS ATMINTIES DARBĄ

GALI BŪTI ATLIEKAMAS BET KURIOJE VIETOJE IR SU BET KOKIU KAMPU

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai