50pcs Vienkartiniai makiažas Šepečiai Kosmetikos Blakstienos Kristalų Blakstienų Teptukai Diamond Aplikatorių Blakstienų Tušas Kalnas Teptuku Įrankiai

50pcs Vienkartiniai makiažas Šepečiai Kosmetikos Blakstienos Kristalų Blakstienų Teptukai Diamond Aplikatorių Blakstienų Tušas Kalnas Teptuku Įrankiai

p105656

Nauja

Yra sandėlyje

€3.10 €2.17
Vnt.

Žymos: violetinė blakstienų valymo šepetys, blakstienų manekenas, atsitiktinis lolita, šepečių valymo butelis medienos, beili šepetys, blakstienų lazdelė, tušas lazdelė, blakstienų false, padaryti, blakstienų valymo priemonė.

50pcs Vienkartiniai makiažas Šepečiai Kosmetikos Blakstienos Kristalų Blakstienų Teptukai Diamond Aplikatorių Blakstienų Tušas Kalnas Teptuku Įrankiai

Savybės: 100% Brand New Ir Aukštos Kokybės.Teptuku galva, gali būti šiek tiek sulenktą, kaip jums reikia.Šis Blakstienų Šepetėliu yra svarbi priemonė akių makiažas.Ši programėlė suteiks jums spalvingi atrodyti ypatingomis progomis.Padaryti jūsų akys atrodo didesni ir ryškesni su šiuo įtaisą.Idealiai tinka atskirti blakstienos prieš ir/arba po blakstienų tušas programą.Tai teptukų rinkinys yra būtinas visus jūsų makiažo poreikius natūralią dienos metu atrodo ar dramatiškas, vakare pažintys.Šešios Spalvos teptuku rinktis.

Paketų Sąrašo:

50pcs x Vienkartiniai Blakstienų Teptukai Pastaba: 1 .Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimo ir ten bus įvairių spalvų, kaip skirtingų ekrano, prašome suprasti.Ačiū.

Užsakymai Ir Pristatymas

1. Užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas po gautas patvirtinti mokėjimą.Jums bus pranešta on-line, kai jis siunčiamas ir sekimo informaciją, paprastai atnaujinamas per 72 valandas.Užsakymai nebus tvarkomi siuntas, Savaitgaliais ar Švenčių dienomis. 2. Jei bendra kaina mažiau nei 10 dolerių, sekimo numerį, negali būti stebimas, nes jis nėra registruotas.Prašome don ' t open ginčą per 60days pristatymo laiką.Iš viso kainos daugiau kaip 10 dolerių, sekimo numerį, gali būti fiksuojami.Dėkojame už jūsų supratimą. 3. Visas prekes imsis 25-45 darbo dienų labiausiai countrys.(Pietų Amerika imsis 45-90 darbo dienų.) 4. Jei pakuotėje nėra atvykimo 60 dienų (Pietų Amerika 90 dienų), mes grąžinsime arba vėl, todėl prašome ne atvirą ginčą, jeigu paketas nereikia atvykti iki to laiko.Dėkojame už jūsų paramą.

Susisiekite Su Mumis Ir Atsiliepimus

Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti.Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 24 darbo valandas, mums atsako.Mes sunkiai dirbame ir stengiamės, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS mūsų daiktus ir paslaugas ir padėti išspręsti bet kokią problemą už jus.Jeigu esate patenkinti produkto gavote, palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<