Sulankstomas Nešiojamų Kavos Filtras Kavos Virimo Aparatas Nerūdijančio Plieno Lašinamas Kavos Arbatos Turėtojas Daugkartinio Naudojimo Kompiuterizuotą Apipilti Kava Dripper

Sulankstomas Nešiojamų Kavos Filtras Kavos Virimo Aparatas Nerūdijančio Plieno Lašinamas Kavos Arbatos Turėtojas Daugkartinio Naudojimo Kompiuterizuotą Apipilti Kava Dripper

p1058

Nauja

Yra sandėlyje

€3.79 €2.66
Vnt.

Žymos: varva kavos virimo aparatas, kavos filtras, arbatžolių maišelis, kavos espresso maker, drip irrigation dripper, kavos įranga, kavos dripper, filtro laikiklis, kavos lašėjimo filtras, monetos kavos aparatai.

Ypatybė:

Filtras nemokamai popieriaus, jokio kvapo, labiau aplinką tausojančių: nereikia jaudintis kvapas filtro popieriaus turi įtakos skonio kava.

Nesijaudinkite apie bėga filtro popieriaus sumažinti popieriaus atliekos, draugiškas aplinkai.

ABS dervos, netoksiškas, beskonis, laikantis farmacijos, maisto ir kitų pramonės sveikatos ir saugos reikalavimai: geros alyvos atsparumas, lygaus paviršiaus, lengva valyti.

Filtro rankena naudoja dvigubo sluoksnio struktūra filtro tinklelio su profesionaliais italų kavos aparatas, kurie turi gerą filtravimo efektą.

Vidinis sluoksnis, iš filtro popieriaus yra austi ultra-fine metalų viela su didelio tankio, kuris yra išskirtas iš kavos milteliai.Išorinis sluoksnis sutirštės nerūdijančio plieno lakštai yra perforuota lazerio, teikti papildomą sluoksnį apsauga.

Lankstymo dizainas: jūs galite pasiimti su savimi.ABS medžiaga yra naudojama vidaus kontaktai su kava, su gera savarankiškai valyti turtą.

Taurės plieno tinklelio dalis buvo poliruoti: kavos tirščių yra sunku laikytis, ir jis bus švarus, po to nuplauti iš abiejų pusių.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS, nerūdijančio plieno

Dydis: 12x7.5cm / 4.7x3.0in

Taikoma taurė: vidinis diametras 76-110mm / 3.0*4.3

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Kavos Dripper

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai