Nerūdijančio Plieno Slyvų Žiedų Svogūnai Cutter Super Fine Žalią Svogūną Susmulkinti Pjovimo Peilis Virtuvės Įrankiai, Priedai, Reikmenys

Nerūdijančio Plieno Slyvų Žiedų Svogūnai Cutter Super Fine Žalią Svogūną Susmulkinti Pjovimo Peilis Virtuvės Įrankiai, Priedai, Reikmenys

p10645

Nauja

Yra sandėlyje

€5.55 €4.16
Vnt.

Žymos: Slicer, cutter svogūnas, svogūnų mašinos, socket speaker, dėl prieskonių, svogūnų slicer, priedai sausainių tortas, jaunikis žalia priedai, te virtuvės reikmenys, žalia svogūnai.

Ypatybė:

*Nerūdijančio plieno slyvų, svogūnų smulkintuvas yra autentiški virtuvės indų pjovimo daržovių.Naudokite šį peilį, kai ruošiant patiekalus, kad ji taptų patraukli ir patrauklus.

*Aukštos kokybės nerūdijančio plieno, nerūdijančio plieno slyvų, svogūnų cutter yra plonas metalinis strypas, pritvirtintas prie apskritojo aštriais ašmenimis išdėstyti kaip stipinai.Skirtas pjovimo svogūnai, svogūnlaiškiai, arba bet koks daržovių, kad yra tolygiai supjaustyti plonais gabalėliais.

*Nerūdijančio plieno slyvų, svogūnų cutter yra aštrus peilis, kuris gali lengvai skaidrę ant savo daržovių, už greitą ir veiksmingą pjovimą.Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, aštrus ir aukštos kietumas, lengva valyti, bus ne rūdžių.

*Norėdami naudoti, tiesiog praeiti kotelio daržovių į stiebo ir tada pereiti per lapus.Šalia yra daugiau vienodos, rezultatas yra panašus į tai, ką jūs gaunate iš spiralizer.

*Tai patogus virtuvės indų galite pjaustyti daržoves į nedideles juosteles.Rekomenduojama parengti skanus salotos ir sriubos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai