Aukso Jėzaus Kalno Drobės Tapybos Menas, Plakatų Ir Grafikos Krikščionių Kraštovaizdžio Nuotraukos Cuadros Ant Sienos Kambarį Dekoro

Aukso Jėzaus Kalno Drobės Tapybos Menas, Plakatų Ir Grafikos Krikščionių Kraštovaizdžio Nuotraukos Cuadros Ant Sienos Kambarį Dekoro

p1068

Nauja

Yra sandėlyje

€6.00 €3.30
Vnt.

Žymos: jėzus foto tapyba, jėzaus paveikslų vaizdai, krikščionių marškinėliai, tvirtinimo prie sienos paveikslai, keramikos arklio statula, ežero plakatas, akatsuki plakatas, aukso kalnų, plakatas sienos, jėzus sienos meno statula.

Medžiaga: Drobė

Pakuotė:Trauktis filmų, kuriems,susukti į vamzdelį, kad išvengti lankstymo.

Pritaikyti :galime užsakymą bet kokio dydžio ir nuotrauką,jums tiesiog reikia atsiųsti mums didelės raiškos vaizdą ar patarti norimą dydį.

Prašome Atkreipti Dėmesį :

1.Tapyba yra ne handpainted, ji yra atspausdinta mašina.

2. Laikykite žemyn siuntimo išlaidas ir aviod rėmo sugadinta dėl laivybos, ne motina, ne viduje rėmo, ne už kadro, drobė tik .

3. Dėl įvairių apšvietimo efektai tarp kompiuterių monitoriams,mobiliųjų telefonų,spalva objektų bus šiek tiek kitoks nuo parodyti nuotraukas, į Mūsų parduotuvėje.

4.1 colis=2,54 cm

5.Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti,Prašome susisiekti su mumis, jei turite ne gavo paketą išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką.

Nuorodos dydis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai