Vientisos Spalvos Sofa Apima Kambarį Poliesteris Modernus Tamprumo Kampe Sofos Padengti Užvalkalai, Kėdės Raštas 1/2/3/4 Vietų

Vientisos Spalvos Sofa Apima Kambarį Poliesteris Modernus Tamprumo Kampe Sofos Padengti Užvalkalai, Kėdės Raštas 1/2/3/4 Vietų

p1070

Nauja

Yra sandėlyje

€11.86 €9.25
Vnt.

Žymos: xs stumti maudymosi kostiumėliai.

Dėmesio

1. Jei jūsų sofos yra L tipo ar Kampas kartu su 2 dalis atskirai, jums reikia norint 2vnt padengti ji.

2. Ši sofa apima taikomų sofa, kuri yra ir gilus tarpas tarp sėdynės su atlošais ir porankiai. 3. Prašome pabandyti stumti putų lazdą taip giliai, kaip įmanoma nustatyti sofos padengti.

Prašome įvertinti savo sofos įeina porankiai,tada pasirinkti dydį,jei jūs neturite priemones,sofos padengti bus mažesnis nei jūsų sofos.

Savybės:

1. Pasirinktos kokybės audinio, patogus, aukštas, elastingos, pralaidžios orui, patvarus. 2. Jis yra pagamintas iš tampus medžiagos, puikiai tinka daugumai sofa su spragą. 3. Reaktyviosios spausdinimo dažymo technologijas, sveiką ir ekologišką, nėra lengva išnyks. 4. Lengva įdiegti ir padalinti, tik padengti sofos ir įrašyti putų juostų į sofos skirtumas, paversti savo seną sofą į naują per kelias minutes. 5. Apsaugoti savo sofos nuo dėmių, naminių gyvūnėlių plaukai, žalą ir dulkių.

MEDŽIAGA

Poliesterio ir spandex medžiagų.

Dėmesio

1. Pusėje su žyma yra nugaros.Yra keletas putų vienetų padėti tuck dangtelį į fotelį, įsitikinti, kad mūsų padengti tiks sofa geriau. 2. Rankinis matavimas 1-3cm paklaida yra leistina, patikrinkite dydį, prieš perkant. 3. Dėl tolimojo susisiekimo produktas bus šiek tiek kartus, jis dozės neturi įtakos naudoti.

Dydis

1-vietų kėdė slipcover tinka labiausiai foteliai iki nugaros ilgis 90 iki 140cm/ 35 iki 55 Colių. 2-vietų loveseat slipcover tinka labiausiai loveseats iki nugaros ilgis 145 iki 185cm/ 57 72 Colių. 3-jų vietų sofa slipcover tinka labiausiai sofos iki nugaros ilgis 190 230cm/ 75 iki 90 Colių. 4-vietų sofa slipcover tinka labiausiai sofos iki nugaros ilgis 235 300cm/ 92 118 Cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai