Daugiafunkcinis Žirklės Sulankstomos, Lauko Įrankiai, 6 in1 Pagalbos Žirklės Su Dirželiu Cutter ir Stiklo Tarpsluoksnis, Dirželis Saugos Plaktukas

Daugiafunkcinis Žirklės Sulankstomos, Lauko Įrankiai, 6 in1 Pagalbos Žirklės Su Dirželiu Cutter ir Stiklo Tarpsluoksnis, Dirželis Saugos Plaktukas

p10717

Nauja

Yra sandėlyje

€41.51 €19.92
Vnt.

Žymos: žirkliniai pritaikyti, tesoura cabeleireiros, cuter, amaha raptor, toronto, children sissors, skubios pagalbos žirklės mažas, popieriaus pjaustytuvas, leatherman, domaine plieno žirklės.

Aprašymas:

Šios rūšies žirkliniai gali būti naudojamas kaip normalus žirkliniai apdaila dalykų, todėl jūsų kasdienio gyvenimo patogiau ir lengviau.

Yra sukurta su skale valdovas dėl plėšimo, kad galėtų ekrano dydis dalykų, sutaupyti laiko ir jėgų, galite išmatuoti dalykus.

Šios rūšies žirkliniai gali būti naudojamas kaip žoliapjovės, kad galėtų susidoroti su metalo plonas peilis, ir gali būti naudojami kaip saugos plaktukas, jūs galite išgyventi iš automobilio skubios pagalbos, taip pat, jūs galite naudoti ją norėdami atidaryti butelį.

Šis poslinkis yra skirtas mažo dydžio,, o jis yra sulankstomas, galite laikyti ir nešiotis lengvai, kai išeina, neužima tiek daug vietos.

Šio darbo šlyties yra pagamintas iš nerūdijančio plieno medžiagos, galite naudoti jį ilgą laiką, nes jis yra tvirtas ir rūdžių įrodymas

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijantis plienas.

Spalva:Sidabrinė

Dydis:12.7*4.8 cm

Pastaba:

Ten gali būti šiek tiek spalvų iškraipymus dėl skirtingų kompiuterio rezoliucijos.

Gali būti šiek tiek klaidų, dėl įvairių rankų matavimas.

Paketą Sudaro: 1x daugiafunkcinis žirklių

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai