Trustfire T62 Taktinis LED Flashligt 3600 Liumenų Galingas Žibintuvėlis Šviesos XHP70 IPX8 Lempos Itin Šviesus Lauko Medžioklė

Trustfire T62 Taktinis LED Flashligt 3600 Liumenų Galingas Žibintuvėlis Šviesos XHP70 IPX8 Lempos Itin Šviesus Lauko Medžioklė

p107405

Nauja

Yra sandėlyje

€78.04 €54.62
Vnt.

Žymos: fakelas xhp70, 48v lemputė, žaidėjas vandeniui, 365 nm, uv, galvos žibintuvėlis, 501b, vyrai lauko žibintai, flash žibintuvėlis, krepšys mk, ranka žibintų.

1/TrustFire T62 yra suprojektuota Lauko Sporto, kad jau seniai mesti 431 metrų ir aukštus liumenų taktinis žibintuvėlis.

T62 LED žibintuvėlis yra puikus pasirinkimas už naktį medžiotojų, medžiotojams, ūkininkai, ranchers, žvejys, kempingas ir visi kiti, kurie turi žibintuvėlį, kad gali punch didžiulė skylė tamsoje.

2/Produkto Specifikacija

1/pagal tarptautinius patentuota CREE XHP-70,gyvenime yra 50000 valandų.

2/Naudojant 2vnt arba 3pcs 3,6 V/3,7 V 18650 apmokestinimo baterijų

3/Matmenys: L229mm*25.4 mm(vamzdžio)*55mm(galva)

4/Svoris: 261g/8.99 oz(išskyrus baterijas)

5/Nuolatinės srovės grandinės,nuolat ryškumas

6/Anti-reverse dizainas, užkirsti kelią baterija atvirkštinio įdiegta, kad kenkia grandinės.

7/Slydimui atsparus cilindrų dizainas

8/Ji yra pagaminta iš aviacijos aliuminio medžiagos ir paviršiaus anti-dėvėti gydymo sunku anodize oksidacijos.

9/Naudoti dvipuse stabdžių-šviesą atspindinčios plėvelės sugriežtinti stiklo lęšiai gali veiksmingai sumažinti šviesos nuostolių

3/Naudoja CREE XHP70.2 ir pristato MAX 3600 Aukštus Liumenų Galia

TrustFire T62 LED Žibintuvėlis naudoja CREE XHP70.2 ir pristato MAX 3600 Liumenų kuris gamina intensyvi, ryškiai balta šviesos iki 431 metrų.Powered by 2x18650 ar 3x18650 3.7 V įkraunamas baterijas

4/Profesinės įkraunamas žibintuvėlis su Taktinis Uodega Jungiklio Konstrukcija

Išsiplėtusios kontaktai lengva naudoti mūvint pirštines.Puikus naudoja, pavyzdžiui, kempingas, paieškos ir gelbėjimo, arba pėsčiųjų.Uodegos swtich siūlo patogų ir lengvą prieigą prie ON/OFF/stobe/SOS

5/kūno dydis yra 25.4 mm

Kūno dydis yra 25.4 mm ir yra suderinamas su visais 1 colio geležinkelių sistemų montavimas.Tokios veiklos kaip medžioklės galite derinti kalno ir nuotolinio slėgio jungiklis.

6/Ultra-ilgai veikiant budėjimo režimu, dizainas

Šis taktinis žibintuvėlis įkraunamas paramos ultra-ilgai veikiant budėjimo režimu,turbo režimu, esant 3600 Liumenų veikia 110 minučių,aukštos režimas 1500 Liumenų veikia 648 minučių,vidutiniu režimu esant 190 Liumenų veikia 64 val.,patikrintas naudojant 18650 3400mah baterijas.

7/Aukštos Kokybės & Pastatytas Paskutinis

Kry žibintuvėlis pagamintas iš 6061-T6 Kosmoso Aliuminio Lydinio Mil-Spec HAIII Anodavimas su didelis atsparumas įbrėžimams.

8/IPX8 vandeniui reitingas

Ji IPX8 vandeniui reitingą iki 2 metrų už 30 minučių.Puikus šviesos draugams ir šeimos nariams, kurie naudojasi lauke.

9/Nuimamas Pratęsimo Vamzdis

Jūs galite padidinti paleisti laiką, pridedant trečiosios baterijos įkrovimas, naudojant nuimamas vamzdis pratęsimo.Tai yra puiki funkcija, kuri naudojama kaip lauko žygiai ir stovyklavimas, kai įkrovimo galimybės gali būti ne taip lengvai prieinama.

10/Super balansas potvynių ir mesti

Didelio dydžio reflektorius ir optinė sistema, kartu su apelsinų danga daro T62 super balansas 3600 liumenų šviesumo ir 431 metrų itin ilgi.

11/Plačiai Naudojami,3 Metų Garantija PATIKIMA IR NAUDINGA

Tinka lauko ir vidaus veikla

12/Real Rodo

Įmonės Informacija

Shenzhen Trustfire Technology Co., Ltd.Sukurta Trustfire Prekės ženklą visame pasaulyje 2007 metais. Buvo teikiamos profesinės fotoblykstės apie 2,000,200 vartotojų daugiau nei 100 šalių ir regionų.

DUK

Q: Kas Mes Esame?

A: Mes TrustFire Oficiali Parduotuvė.Mūsų vizija-tapti profesinės žibintuvėlis gamintojas ir pardavėjas, suteikiant neprilygstamą atrankos geriausių fotoblykstės ir reikmenys, puikiausią pirkinių patirties, greitas pristatymas ir išskirtinių klientų aptarnavimo, kad, viršija lūkesčius.

Q:ar Galite tapo mūsų perpardavinėjimo?

Taip,jūs galite susisiekti su manimi norėdami tapti mūsų wholeseller,perpardavėjas,OEM klientų, ODM klientų, arba lašas-pardavėjo pristatymas.Birių kad, mažesnės kainos.Sveiki siųsti užklausą gauti didmeninės kainos!!!

Mes originalus TrustFire gamyklos ir jau paslauga daug klientų, kurie parduoda savo fotoblykstės į "Amazon", "Ebay", Lazada,Paskolai.lt,prekybos centruose ,parduotuvėse ir pan.

Q: Apie Produktą

A: Visi produktai yra 100% tikras, kad bus visapusiškai išbandytos prieš vežimą.Visos nuotraukos rodomi visi paimti natūra TrustFire.

Q: Apie Garantiją

A: Mes siūlome 3-jų metų aparatūros garantija už kiekvieną produktą be asmeninės klaidos naudoti.

Q: Apie Siuntos

A: Mes siūlome nemokamas pristatymas visiems produkto.Paprastai dauguma iš mūsų produktai yra sandėlyje,užsakymas bus pristatytas per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina Paskolai.lt.Tačiau iškilus karšto produktai yra laikinai išparduoti, mes susisieksime su jumis artimiausiu metu prašyti pratęsti ar pakeisti kitų daiktų, arba bet kokia jūsų pasiūlymų.

B: Nemokamas pristatymas Kinija post paprastai trunka 15-60 dienų,ir tai užtrunka dar ilgiau, kai kurių nuotolinio šalių,tokių kaip Brazilija,Čilė,Sirijoje ir t.t., gal reikia 90 dienų.Prašome būti kantriems, jei jums nereikia gauti prekes.

Q: Apie Ženklas Sklypas

Prašome atidaryti parcel post pareigūno buvimas, jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą ir padaryti reikalavimų vietoje.

Q: Apie Atsiliepimus

A: Mes į cusotmers, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.Nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.Tada galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo gauti siurprizas.

Pls palikti mums, 5 žvaigždučių, atsiliepimai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai