Virtuvės Muilo Dozatoriumi Palmių Šepetys Automatinis Skysčio Papildymas PET Kamuolys Puodą Brush Cleaner "Push" tipo Šepetys Virtuvės Ploviklio Įrankiai

Virtuvės Muilo Dozatoriumi Palmių Šepetys Automatinis Skysčio Papildymas PET Kamuolys Puodą Brush Cleaner "Push" tipo Šepetys Virtuvės Ploviklio Įrankiai

p10758

Nauja

Yra sandėlyje

€2.44
Vnt.

Žymos: jessup, brush cleaner makiažas, atsisakyti muilas, alavo indaplovė muilas, švaresnis dulkių, katė augalų puodą, muilo dozatorius automatiškai pilka, namų ir virtuvės, josepn indų plovimo šepetys, kneader mašina.

SUNKIŲJŲ NERŪDIJANČIO PLIENO KEMPINĖS SCOURER

Mūsų valytoja yra rūdžių atsparia, krūmynai toli užsispyręs dėmes, riebalus ir nešvarumus, kad apstatyta daugiau kartų.Be vargo valyti virtuvės prietaisai, indai, puodai/keptuvės, Puikiai tinka automobilių, namų įrangos, komercinės paskirties ir daugiau.Dėl ploviklių yra tikrai švelniai ant rankų, ji ne rakštis arba subraižyti odą.Lengva valyti ir pastatytas taip, kad trukti ilgai ir plauti indaplovėje.

100% PREMIUM KOKYBĖS, BE PELĖSIŲ KVAPAS, ANTI-BAKTERINĖ

Mūsų ploviklių yra skirtos pagerinti tradicinės pintys, bet kokiu būdu.Daugiau švari ir sveika, šių ploviklių yra jokio kvapo, saugus ir atsparus bakterijoms.

NE NULIO PREMIUM NANO PLUOŠTO MEDŽIAGĄ, VALYTOJA

Ar jūs kada nors patirti smirdantis reguliariai kempine?Naujas PET Muilo Dozatoriumi Palmių Teptuku.Ne nulio ir saugus ketaus, ne klijuoti keptuvės ir puodai, stiklo, plastiko Tupperware, ir daug daugiau.

BUILT-IN SKYSTIS BAKELYJE

Valymo, jums tik reikia paspausti viršuje, minkštas klijai vykdyti skysčio.Paspauskite skysčio valymo skystis yra ne veltui, valo sklandžiai, ir yra ekonomiškas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<