Greitai Šaknų Milteliai TablewareFast Šaknų Milteliai Bonsai Augalų Greito Hormonų Reguliavimo Auga Daigumas Pagalbos Trąšų Garde

Greitai Šaknų Milteliai TablewareFast Šaknų Milteliai Bonsai Augalų Greito Hormonų Reguliavimo Auga Daigumas Pagalbos Trąšų Garde

p109427

Nauja

Yra sandėlyje

€1.08
Vnt.

Žymos: maisto gamykla, gėlių sodo augalų, bonsai gėlių, gėlių gyventi, fertil, Root, šaknies milteliai, hormon, stiklo vamzdžių daug, hydrodermabrasion mašina.

Auga Sveikesni Šaknų, Be Vargo, Greitai Ir Lengvai!

Ne daugiau gauti į bėdą auginimo savo sodą.Galite imtis geros priežiūros jūsų brangūs augalai, naudodami mūsų Greitą Šaknų Milteliai, su labai mažai pastangų!

Naudojant šią efektyvios Greitą Šaknų Milteliai, jums nereikės nerimauti apie sudėtingus augalų dauginimas.Užtikrinti, regeneraciją, jūsų sėjinukai, auginiai ir šios serijos sprendimas.

SAUGIAI - Tai yra 90% organinis junginys, kuris apima augalų maistinių medžiagų, mikroelementų, mineralų, natūralių augimo hormonų, ir Naphthaleneacetic rūgšties.Jie pradėti greitą šaknų tiek vandens ir sausų augalų.

FUNKCIJA -Padidinti greitį, šaknų augimą ir išlaikyti bendrą sveikatos augančių augalų.Idealus sprendimas, norint efektyviai skatina naujų augalų!

UNIVERSALUS-Plačiai naudojamas auginti iš kviečių, ryžių, kukurūzų, medvilnės, žemės riešutai, sojos pupelės, daržovių ir vaismedžių.

PRINCIPAS - Šaknys sugeria auksinai pasiekti spartaus augimo.Mūsų augalų augimo reguliatorius gali pakeisti auginiai į stiprius, sveikus gėlių daigai.Naudojant Metodus

Siekiant išlaikyti vientisumą augalų augimo, priimti sprendimą likviduoti vienas pakelis milteliai, 20-25 KG vandens ir purkšti augalų, kol šaknys yra gerai.

Produkto Svoris

52G

Gaminio Dydis

(L x W x H)

25 × 20 × 2cm / 9.8 x 7.9 x 0.8 cm

Pakuotės Turinys

Greitai Šaknų Milteliai × 1/2/3

Neto Svoris

30g

Pastaba

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Tinka naudoti saulėtų dienų.

Prašome nenaudokite vidurdienį aukštos temperatūros vasarą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai