Tuya ZigBee RF433 Smart Užuolaidų Jungiklis Modulis Variklio Roller Užrakto Žaliuzės Motorinių 2MQTT Dirbti Su Alexa "Google" pradinis

Tuya ZigBee RF433 Smart Užuolaidų Jungiklis Modulis Variklio Roller Užrakto Žaliuzės Motorinių 2MQTT Dirbti Su Alexa "Google" pradinis

p109533

Nauja

Yra sandėlyje

€13.57 €7.33
Vnt.

Žymos: zigbee smart switches, perjunkite wi-fi, akustinis jungiklis, spintos durų jungiklis, zigbee led šviesos jungiklis, cc2530, tuya zigbee, sūnus interruptor, dimeris zigbee, zigbee.

Aprašymas:

Šis produktas turi būti naudojamas su ZigBee 3.0 vartai!

Pastaba:Variklis ir nuotolinio valdymo nėra,reikia įsigyti atskirai

1.Naudoti Daug Patogiau su stop "funkcija, dėl tradicinių jungiklis:tikrai geras, pakeičiančių viena daugiau naujų" smart ritininės žaliuzės pereiti dirbti su savo tradicinių užuolaidų jungiklis suprasti žvalgybos.Paspauskite savo tradicinių užuolaidų jungiklis kartą po jungiklį aukštyn/žemyn (ant to paties mygtuko)rankiniu būdu sustabdyti jūsų užuolaidos lengvai.Taip pat,ji gali būti sujungta su jūsų grandinės, ritininės žaliuzės užrakto ar užuolaidų variklis dailiai kontroliuoti savo užuolaidos.

2.RUSIJOS ir Belaidis Nuotolinio Valdymo pultu Galima:Sudaryti sąlygas nuotoliniu būdu valdyti savo prijungtų prietaisų, dėl savo sumanaus telefono, kur esate. 2.4 b/g/n Tinklai suteikia reikiamą ryšį su "PASIDARYK pats" Įjungti Modulį reikia atskiro Tuya ZigBee Vartai.(Suderinama su "Android" &iOS Pažangaus Gyvybės ir Tuya App.)Dar svarbiau tai,užuolaidų jungiklis modulis yra built-in RF433 dažnio,todėl ji gali būti valdoma nuotolinio valdymo kodavimo jungiklis su 1527.

3."Hands-free Valdymas Balsu su ZigBee Stebulės Reikia:Tuya ZigBee stebulės reikia Pažangaus Gyvybės sąrankos Programą kaip visumą susieti savo namus ZigBee devicesa tikrai gera pakeisti nestabili "Wi-Fi", Suderinama su "Amazon" Alexa " ir "Google" Namuose lengvai balso kontrolę,teikti savo smart gyvenimo kontrolės ritininės žaliuzės su daug patogiau.

4.Laikmačio Nustatymas ir Šeimos Bendrinimo:Imtis visiškai kontroliuoti savo ritininės žaliuzės protingai su laikmačio funkcija, jūsų App", kuri leidžia atidaryti / uždaryti juos tam tikru laiku automatiškai.Automatizuoti jūsų namus roletus per 3 laikas tipai:tvarkaraščiai laikas,atgalinės atskaitos laiką ir kilpa laikas.Net įrenginys pasidalinti savo šeimos narius, kontrolės prijungtų prietaisų kartu,paremti vienas mobiliojo kontrolės daugiau ir kelis telefonus valdyti vieną.

Techniniai duomenys:

Produkto tipas: ZigBee+RF Užuolaidų Modulis

Įtampa: 90-250V AC

Srovė: 2A

Maks.Galia: 500W(250V)

Bevielio Protokolo: ZigBee 3.0

Veikimo temp.: -10ºC - +40 °

Atveju temp.Tc: +80ºC (Maks.)

Veikimo diapazonas: ≤ 200 m

Pritemsta (WxDxH): 52x47x18 mm

IP klasė: IP20

Garantija: 1 metai

Svoris/Vnt:56g

Pakuotė:

ZigBee Užuolaidų Modulis;*1(su montavimo klipas)

Naudojimo Instrukcija*1

Pastabos:

Atkreipkite dėmesį, kad prieš:

1.Prašome patikrinti, ar jūsų variklis veikia su 4 laidais prieš priimti jūsų užsakymą.(Pastaba:Variklio nėra,reikia įsigyti atskirai.)

2.Tai ritininės žaliuzės užrakto jungiklis modulis gali neveikti su nuolatinės SROVĖS varikliu.

3.Prašome naudoti šį modulį su RF433 nuotolinio valdymo jungiklis(tik kodavimo 1527 reikia.)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai