Šuo Piskliwy Pliušiniai Žaislai Vingiuoti Pliušinis Krokodilas Šuns Žaislai Jokio Įdaro, Šunų Kramtyti Žaislas Šuniukas Vidutinių Ir Didelių Šunų Cypimas Žaislai

Šuo Piskliwy Pliušiniai Žaislai Vingiuoti Pliušinis Krokodilas Šuns Žaislai Jokio Įdaro, Šunų Kramtyti Žaislas Šuniukas Vidutinių Ir Didelių Šunų Cypimas Žaislai

p1101

Nauja

Yra sandėlyje

€3.01 €2.26
Vnt.

Žymos: krokodilas pet žaislas, šuo, mažylis stuff, pliušinis žaislas, perro, kamuolys šuo, moterų mažylis žaislai, pet žaislas, pet pliušinis žaislas, šuns žaislas pliušinis chewers.

Šuo Piskliwy Pliušiniai Žaislai , Vingiuoti Pliušinis Krokodilas Šuns Žaislai Jokio Įdaro, Šunų Kramtyti Žaislas Šuniukas Vidutinių ir Didelių Šunų Cypimas Žaislai

-Ne, Įdaras:, O kaip užpildyti šuns žaislus su įdaru, mes pasirinko vingiuoti medžiagos, kad šunys patinka!Šie žaislai lengvai valyti su šiltu vandeniu ir švelniu muilu.Gerai išskalauti ir sausas, prieš suteikiant atgal į jūsų šuniukas!

-Įdomų skamba: Kiekvieną mielas pet žaislas turi bb prietaiso ant galvos ir uodegos prietaisas, kuris gali padaryti įdomių garsų.Nesvarbu, ar šuo yra namuose vieni, ar su jumis, šuo negali pakęsti žaidimo laiko.

-Skirtas šunims: Mūsų šunų žaislai yra pagaminti iš natūralių ir ne-toksiškos medžiagos, kurios užtikrina, kad saugos šunys.Storesnis audinys ir geriau siūlėmis, kad šie žaislai patvaresni šunims.Tai tinka dantų valymas ir kramtyti.

-Sveikas gyvenimas: Žaisti lauko žaidimus su šunimis, vykdyti šunų gebėjimas pasiimti.Ji gali nuraminti šuniukai' dantenas, kai kramtomoji ir skatinti šunų dantų valymo.

-Puikiai tinka Lauko ir vidaus,Pliušinis šuo žaislai tinka lauko ir vidaus žaisti ir jūs galite padidinti sąveiką su savo šunimis stiprinti ryšį tarp jūsų ir jūsų šunys.

Medžiaga: pliušas

Dydis: 45cm*15cm/ 17.7*5.9"

Paketas apima: 1pc Šuo Piskliwy Pliušinis Žaislas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai