Stiklo Saugojimo Jar Skaidrus, Virtuvės Ir Maisto Saugojimo Konteineris Su Bambuko Padengti Parduotuvėje Grūdų, Miltų, Ryžių, Cukraus, Miltų

Stiklo Saugojimo Jar Skaidrus, Virtuvės Ir Maisto Saugojimo Konteineris Su Bambuko Padengti Parduotuvėje Grūdų, Miltų, Ryžių, Cukraus, Miltų

p110556

Nauja

Yra sandėlyje

€2.75 €1.65
Vnt.

Žymos: Sugarcraft, bambuko mentele, bambuko virtuvės įrankis, virtuvės organų, ryžių laikymo dėžutė 2kg, bambuko dantų šepetėlis, stiklo taros maisto konteinerį, yueyu, ryžių laikymo dėžutė 6 kg, virtuvės įrankis.

Stiklo Saugojimo Jar Skaidrus, Virtuvės Ir Maisto Saugojimo Konteineris Su Bambuko Padengti Parduotuvėje Grūdų, Miltų, Ryžių, Cukraus, Miltų

Kulka Taškų: 1、Stiprus Praktiškumą: Labai tinka laikyti saldainius, sausainius, ryžių, cukrus, miltai, makaronai, riešutai, arbata, kava, prieskoniai ir bet koks sausas maistas, kurį norite išsaugoti.

2、Kelis Pajėgumai: Lengva saugoti ir pasiimti, išsaugoti jūsų virtuvės erdvę, ir išlaikyti virtuvę švarią ir saugią.

3、Stiprus Sandarinimas: bambuko padengti ir silikono sandarinimo žiedas gali užkirsti kelią orui patekti, sukurti hermetiškoje aplinkoje ir išlaikyti turinį, sausas.Tai gali būti išskalbti indų, rankų plovimo rekomenduojama.Tai gali būti šildomas mikrobangų krosnelėje be bambuko padengti.

4、ekologiškus Bambuko Viršelis: originalus bambuko ir medžio dangtelis turi silpną kvapą ir neturės įtakos vartojimui.Oro išnyks kelis kartus.

5、Aukštos Borosilikatinio Stiklo: aukštos borosilikatinio stiklo, taip pat žinomas kaip sunku, stiklo, yra specialus stiklas, medžiagos su mažo plėtimosi sparta, aukštos temperatūros varža, didelis stiprumas, didelis kietumas, didelis šviesos pralaidumas ir aukštą cheminį stabilumą.Boro silikatinio stiklo, turi labai mažą terminio plėtimosi koeficientas ir gali atlaikyti staigių temperatūros pokyčių 200 laipsnių.Ir savo vandens ir šarmų varža yra A Klasės, ir jos kenksmingų komponentų yra mažiau nei 0,1%.Jis yra plačiai naudojamas karščiui atsparus stiklas.

Savybės:

1. Naudoti maistinėmis Medžiagomis: Mūsų patvarus saugojimo stiklainis yra pagamintas iš netoksiškų aukštos borosilikatinio stiklo, kuris gali saugiai laikyti grūdų, miltų, ryžių, cukraus, miltų, kavos pupelės ir kt.

2. Nereikia nerimauti dėl kenksmingų medžiagų nepatektų į jūsų maisto.Valymo stiklainiu nėra vargo, bet vėjas.

3. Saugos Antspaudas: yra silikono tarpinės, ant bambuko lūpų, siekiant išvengti oro patekimo ir sukurti hermetiškoje aplinkoje išlaikyti jūsų maistą šviežią ir sausa ilgą laiką.

4. Dėl išskirtinį apdailos, galite atidaryti arba uždaryti stiklainį sklandžiai.

5. Perspektyvos ir Erdvės taupymo Dizainas: Nes skaidraus stiklo yra lengva stebėti ir nustatyti, jums nereikia spėlioti, kas yra jar.Jie taip pat gali būti sukrauti kartu, siekiant sutaupyti vietos jūsų spintoje bei sandėliukas organizacijos.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Skaidri Saugojimo Jar

Medžiaga: stiklas

Forma: apvalus

Mikrobangų krosnelė: Nėra

Talpa:

325ML, apie 9*7.5 CM/3.54*2.95 colių

500ML, apie 10.5*9CM/4.13*3.54 colių

750ML, apie 15.5*9CM/6.10*3.54 colių

1000ML, apie 19.2*9CM/7.56*3.54 colių

1800ML, apie 30.5*9CM/12.01*3.54 colių

Naudojimas ir priežiūra:

Aukštos borosilikatinio stiklo, taip pat žinomas kaip sunku, stiklo, yra specialus stiklas, medžiagos su mažo plėtimosi sparta, aukštos temperatūros varža, didelis stiprumas, didelis kietumas, didelis šviesos pralaidumas ir aukštą cheminį stabilumą.Su boro silikatinio stiklo, turi labai mažą terminio plėtimosi koeficientas ir gali atlaikyti staigių temperatūros pokyčių 200℃.Ir jos atsparumą vandeniui bei šarmams, atsparumas yra A Klasės, ir kenksmingų komponentų stiklo yra mažiau nei 0,1%.Jis yra plačiai naudojamas karščiui atsparus stiklas.

Pakavimo Sąrašas:

Skaidrus Saugojimo Jar*1

Pastaba:

1. Stiklo gaminiai, yra trapi, prašome elgtis atsargiai, kai valymo, ir juos saugoti vieta, kur vaikai negali pasiekti juos.

2. Kai valymas, nemerkite pagrindo bambuko rėmo ilgą laiką, o ne naudoti dezinfekavimo kabineto dezinfekuoti.

3. Pateikdami metalo arba nerūdijančio plieno peiliai, prašome elgtis atsargiai, kad nebūtų pertraukos stiklo.

4. Stiklo taps juoda ilgą laiką, jums gali nuvalykite jį su bauda audiniu artimųjų, dantų pasta, ji bus toks ryškus, kaip naujas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai