Biuro Mokykla Memo Pad Mielas Planuotojas Notepad, N Kartų, Po Sticky Notes Pigiai padaryti, sąrašas, Tinklelis 80sheet/vnt

Biuro Mokykla Memo Pad Mielas Planuotojas Notepad, N Kartų, Po Sticky Notes Pigiai padaryti, sąrašas, Tinklelis 80sheet/vnt

p11144

Nauja

Yra sandėlyje

€10.92 €5.47
Vnt.

Žymos: kawaii, kawaii planuotojas, sk, pastaba lipni, mielas stcky pastabos, memo, postit, lipni pastaba, korėjos memo pad, darbotvarkė.

7.5*7.5 cm

80sheets/vnt

36.5 g/vnt

Ačiū!

Apie laivybos:

1. Prekės bus išsiųstos per 1-7 darbuotojas dienas po gauti savo atlygį.

2. Prašome patikrinti, ar jūsų adresu po to, kai jūsų mokėjimo, mes išsiųsti jį kaip savo užsakymą adresą.

3. Mes atsiųsime prekių iš atsitiktiniu būdu siunta, dauguma būdų yra Paskolai.lt Pristatymas, Kinija Paštu, e-Paketinio, Rusija Oro, Jonas-wen, DHL, Aramex ir kt.Jei norite, kad specialiosios vežimo būdas, prašome pranešti mums laiku.

4. Paprastai tai trunka 7-60 dienų (Brazilija 90days) darbo dienas, dėl atvykimo.Kartais jis būtų ilgesnis, nes blogas oras, prašome kantriai laukti, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą , susisiekite su mumis pirma, ir tada mes padėsime jums jį sekti.

Apie Spalva:

Nes lempos šviesai, ekranas spalvos nuokrypis, asmens suprasti įvairių spalvų, objektas gali egzistuoti tam tikra spalva nuotraukoje, su šia problema nepriklauso prekių kokybės problema, galutinis spalvos su faktinių prekių naudai.

Grąžinimo politika:

Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.Jei jums reikia grįžti, prašome susisiekti su mumis pirma .

Jei yra kokių nors problemų su prekei,prašome susisiekti su mumis prieš jums pateikti grąžinamųjų išmokų sistemos, mes suteiksime patenkintas paslauga taip ji .

Atsiliepimai:

1. Jei turite bet kokių klausimų dėl prekių gavote, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

2. Prašome pateikti mums teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždžių, jei esate patenkinti, kuris yra labai svarbus mums.

Ačiū už jūsų laiką!Kviečiame apsilankyti ir vėl!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai