Skaidrus Organizatorius Medvilnės Tamponu talpinimo Organizatorius Akrilo Medvilninio tampono talpinimo Kosmetikos Langelį Vonios kambarys Miegamasis

Skaidrus Organizatorius Medvilnės Tamponu talpinimo Organizatorius Akrilo Medvilninio tampono talpinimo Kosmetikos Langelį Vonios kambarys Miegamasis

p112404

Nauja

Yra sandėlyje

€2.04 €1.33
Vnt.

Žymos: acrilic dėžės, hecare vonios kambarys organizatorius, virtuvė, vonios kambarys, saugojimo dėžutė, composite akrilo lange, custom kosmetikos laikymo, akrilo namas saldainių dėžutė, ika saugojimas, spinta, aukso medvilnės tamponu saugojimo dėžutė, raundas medvilninio tampono dozatorius.

Aprašymas:

Pagaminta iš akrilo medžiagos, tokios rūšies saugojimo jar yra glotni ir ilgaamžiai naudoti, nėra lengva būti sugadintas, ir skaidri spalva yra patogus naudoti.

Dangtį galima užkirsti kelią dulkių ir drėgmės, kuri saugo jūsų dalykų, švarus ir tvarkingas, padaryti jūsų gyvenimą ir patogiau ir lengviau

Šio saugojimo organizatorius tinka vonios, miegamojo, virtuvės, biuro ir kitų vietų, kurios galėtų būti naudojamas saugoti medvilnės tamponai, kosmetikos teptukai, dantų krapštuką, biuro reikmenys, saldainiai ir kiti smulkūs daiktai.

Yra sukurta su stovo laikiklį, kuris yra patogus jums išsaugoti skirtingų dalykų vienu metu, pvz., medvilnės tamponai ir medvilnės kamuoliukus.

Šios rūšies saugojimo dėžutė yra geras aksesuaras namuose, galite jį naudoti namuose, biure, pet stoties ir kitose vietose.

Specifikacija:

Medžiaga: akrilas.

Spalva: skaidrus.

Dydis: 9.4*13CM.

Pastaba:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek nuokrypio matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Pakuotė:

1x saugojimo dėžutė.(su dangteliu)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai