DC Comics Vyrų Betmenas Pagrindinio Logo T Shirt Mens T Marškinėliai Atsitiktinis Medvilnės Kvėpuojantis Juokingi Marškinėliai

DC Comics Vyrų Betmenas Pagrindinio Logo T Shirt Mens T Marškinėliai Atsitiktinis Medvilnės Kvėpuojantis Juokingi Marškinėliai

p112781

Nauja

Yra sandėlyje

€12.61
Vnt.

Žymos: betmenas marškinėlius, hasbro žaislas, blackpink marškinėlius, deadpool "lego", siaubo marškinėlius, betmenas automobilių, vyrų marškinėliai t, vasarą moterys, ac dc marškinėliai, juokingas žmogus marškinėliai.

Drabužių medžiaga: 100% medvilnė, kvėpuojantis ir prakaitą sugeriančių medvilnės medžiagos.

Plovimas: Jis gali sugerti prakaito ir sausas greitai, ir gali išlaikyti savo formą po daugkartinio skalbimo.Likti nuošalyje nuo drėgmės ir padeda reguliuoti kūno temperatūra fizinio krūvio metu.

Produkto informacija: Dvigubos siūlės ir stiprinimas siūles pečiai, rankovės, apykaklės ir juosmens, minkšta ir patogi, šiek tiek elastinga, lengva nešioti, patogus ir madingi.

Proga: Tinka bet šeimos ir gimnazijos ar bet lauke veikla tai veikia batų.Jūs galite dėvėti ją gimnazijos mokymo, bėgimas, mankšta, bėgiojimas, žygiai, dviračiais, sporto, futbolo ir kitomis progomis.

Paslaugos: Dear klientas, kai jums reikia bet kokios pagalbos perkant, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes jums labiausiai priimtinas atsakymas ir geriausi linkėjimai!

Dydis: Dėl skirtingų matavimo metodų, gali būti klaida, 1-3cm per normalus.Dėkojame už jūsų supratimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai