1Pcs Anti-Slip Automobilių Brūkšnys Lipni Trinkelės Atsparios Karščiui, Už Jeep Cherokee Kompasas "Patriot" Renegade " Rubicon Trailhank Wrangler Vadovas

1Pcs Anti-Slip Automobilių Brūkšnys Lipni Trinkelės Atsparios Karščiui, Už Jeep Cherokee Kompasas "Patriot" Renegade " Rubicon Trailhank Wrangler Vadovas

p1132

Nauja

Yra sandėlyje

€3.40 €2.31
Vnt.

Žymos: jeep patriot, jeep renegade klavišą raštas, jeep renegade ventiliacijos, jeep renegade telefono turėtojas, už jeep patriot, jeep accessories guys, išmetimo garso sistema, jeep renegade priekinis žibintas linija, jeep cherokee 1992 led, jeep wrangler rubicon rc.

1Pcs Anti-Slip Automobilių Brūkšnys Lipni Trinkelės Atsparios Karščiui, Už Jeep Cherokee Wrangler Kompasas "Patriot" Renegade " Rubicon Vadovo laisvai Samdomų Vadas Laisvę-light

Jei jums reikia daugiau informacijos, ir kitų modelių, galite susisiekti su mumis!

Produkto pavadinimas: Automobilių Skydelio Anti-Slip Pad

Logotipas: Universalus

Medžiaga: Silikonas, PVC

Matmenys: 12.9x18.9x0.3cm

Spalva: Juoda,Raudona

Yra: 1Pcs Daugiafunkcinis neslidus Kilimėlis

Įpakavimas: Putų krepšys

Savybės:

1. Atsparūs karščiui, smūgiams, ir turi gerą UV rezultatus.

2. Pagaminti iš silicio dioksido gelis, ekologiškų medžiagų, nekenksmingas žmogaus organizmui ir nėra bakterijų liekanų.

3. Ji gali klijuoti mobiliuosius telefonus, akinius nuo saulės, cigarečių, monetas, raktus ar kitų elementų, sandariai ant prietaisų skydelio savo automobilį be slydimo išjungti.

4. Jokie klijai ar magnetas yra reikalinga, ir ji gali būti tiesiogiai priklijuotos prie automobilių, sunkvežimių, Visureigių, laivų, lėktuvų, traukinių ir pan.

5. Jis gali būti plaunami, ir klampumas bus atkurta po plovimo.

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti tikrąjį dydį paklaidos 1-3cm!Ačiū!

2. Dėl skiriamoji geba, ryškumas, priešingai, ir tt.kompiuterio ekrano, nekilnojamojo spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

3. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes padarysime viską, kad tarnauti jums, ačiū už jūsų supratimą!

Tikimės, kad jūs turite gerų pirkinių!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai