Elektros Sonic Dantų Scaler Dantų Akmenis Valiklis Dantų Dėmes Totorių Priemonė, Odontologas, Dantų Balinimas Švaresnis Burnos Higiena

Elektros Sonic Dantų Scaler Dantų Akmenis Valiklis Dantų Dėmes Totorių Priemonė, Odontologas, Dantų Balinimas Švaresnis Burnos Higiena

p114386

Nauja

Yra sandėlyje

€6.04 €2.83
Vnt.

Žymos: dantų vandens, dantų irrigator ovonni, dantų lab, dantų scaler, dantų siūlas, dalytuvai dantų, ovonni vandens flosser dantų burnos irrigator, dantų siūlas turėtojas, ultragarsinis dantų, dantys.

U. S. pirkėjo dėmesį:

Sritys, kuriose MŪSŲ sandėlyje nėra pristatyti prekes: Havajai, Aliaska, Puerto Rikas, Guamas ir kitų JAV užjūrio teritorijose.Ir Specialųjį adresą.

Ispanijos pirkėjų dėmesį:

jei jūsų adresas apima šiuos pašto kodą prašome pasirinkti ispanijos sandėlyje.

Pašto kodas prasideda 35/38.

Užjūrio sandėlyje negali būti pristatytas.

Nešiojamieji Elektriniai Sonic Dantų Scaler Valiklis Dantų Cleaner

Nešiojamieji Elektriniai Sonic Dantų Scaler Valiklis Dantų Cleaner

1. Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Prekės bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas po to, kai klientai moka užsakymą.Nes mes tūkstančiai kad everydays.Turime pasirūpinti, siuntos vieną užsakymą vieną užsakymą.Mes atsiųsime produktų, jums artimiausiu metu.

2. Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Ji paprastai trunka apie 20-60 darbo dienų pristatantis sklypo paskirties(už atokiose vietovėse,tai gali užtrukti šiek tiek laiko).Tuo tarpu,jūs galite pasirinkti, DHL, EMS sutrumpinti laivybos laikas, jei jums reikia kad skubiai.

4. Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą Feeback,mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

1. Jei nesate patenkintas su elementą, kai jūs jį gauti,prašome grąžinti ją grąžinti ją per 10 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

3. Mes grąžinsime jums visą pinigų,upone gavimo elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai apima.

4. Jei prekė yra pažeista transportuojant ar negali būti naudojamas įprastai,prašome contactus nekilnojamojo nuotraukas elementus ir mes grąžinsime jums pinigus.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!

I f gausite, kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti 5-Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.

Priešingu atveju mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-Žvaigždučių Atsiliepimus,mes su malonumu tenkinančio sprendimo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai