Nintendo Įjungti Apsaugos Atveju perjungti lite jungiklis Nintendo Jungiklis korpuso pakeitimas Nintendo Jungiklis silikono atveju

Nintendo Įjungti Apsaugos Atveju perjungti lite jungiklis Nintendo Jungiklis korpuso pakeitimas Nintendo Jungiklis silikono atveju

p11467

Nauja

Yra sandėlyje

€11.69 €9.35
Vnt.

Žymos: nitendo, odos jungiklis lite, nintend ds shell, kontrolės ps5, nintendo ds lite, ds, gengar 3ds xl atveju, atveju jungiklis, nintendo jungiklis lite decal, atveju nintendo jungiklis, gameboy sp.

Funkcija

- Tai telpa į jūsų Jungiklis docking station.Tai gerai, žmonės, kurie naudoja doko, dažnai ir nerimauti nebraižyti Pereiti kiekvieną kartą, kai jūs jį išimu ir atgal.

- Apsauginis rinkinys turi grūdintas stiklas screen protector .Ji taip pat apima dulkių lipdukas ir skudurėliu.

- Viršelio atveju Nintendo Jungiklis suteikia papildomą patvarumą, apsaugos ir komforto.Jis apsaugo nuo įbrėžimų ir nuleisti.Jis daro jūsų "Nintendo" Perjungti lengva laikyti.

- Ji yra lengva įdiegti ir pašalinti.Pastaba: Jūs turite pašalinti atveju iš džiaugsmo-con įdėti juos į duomenų valdytojas rankena.

- Džiaugsmas-con atvejais yra atskiri.Valdikliai lengvai gali būti pridedami ar pašalinami dėl apsaugų.

- Yra du gabalus, kiekvieną pusę.Viena plokštė ir lenktas gabalas, kuris apima poilsio džiaugsmas-con.

- Jis turi tikslios išpjovos, kad visi uostai atviri.Jūs vis dar turite prieigą prie mažai mygtukus, norėdami nuimti Džiaugsmas-con su bylos.

- Jūs galite įdėti savo lipdukas ant Jungiklio ir aiškiai galite parodyti savo Jungiklį dizainas. - Tai kieto plastiko lukštais bus ne gauti geltona, todėl bus nuolat aišku, visą laiką.Ji puikiai standartinis lagaminas.

Kaip įdiegti Screen Protector?

1.Išvalykite ekraną su šlapia servetėlė.

2.Tada naudokite sausai nuvalyti, pašalinti dulkes.

3.Nulupkite tab atskleisti klijų.

4.Pozicija gynėjas Jungiklis.

5.Naudoti kortelę pašalinti burbuliukus.

6.Galiausiai pašalinti antrą apsauginės plėvelės.

Pastaba: Jūs tiesiog turite būti atsargūs, kaip jūs galite ją įdiegti, kad nėra išlikęs dulkių daleles sugadinti jūsų žaidimų patirtis!

Komplektą Sudaro:

1 x Apsauginė Atveju Nintendo Jungiklis

Pastaba: Nintendo Perjungti ir Džiaugsmas-Cons nėra įtrauktas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai