Keramikos Plokštės Vaikų Pusryčių Stalo įrankiai Rinkinys, Animacinių filmų Gyvūnų Desertas Vaisių Užkandis Plokštės Virtuvės, Vaikų Nušvitimą

Keramikos Plokštės Vaikų Pusryčių Stalo įrankiai Rinkinys, Animacinių filmų Gyvūnų Desertas Vaisių Užkandis Plokštės Virtuvės, Vaikų Nušvitimą

p115129

Nauja

Yra sandėlyje

€3.22 €1.67
Vnt.

Žymos: rusijos žaislas, keraminių indų rinkinys, vakarienė plokštės, patiekalas, plokštės rinkinys, vakarienė plokštės rinkinys, indų rinkinys, stalo įrankiai iš nerūdijančio plieno, desertinis patiekalas, cute plate.

Pirkėjų rodyti

Mūsų produktas, gamybos procesas

produkto aprašymas

Medžiaga: Keramika

Stilius: kaip parodyta žemiau (prašome atkreipti dėmesį į dydį, kai pirkimas)

Amatų: ranka-dažytos, underglaze dažai

Įpakavimas: nepriklausomas odos karvės kartoninė pakuotė

Vadovas: taip

! ! ! ! ! !

Galima naudoti mikrobangų krosnelėje, indaplovėje, ir sterilizer, bet ne orkaite

Savybės:

Gyvūnų indai, kurie buvo ant INS ilgą laiką

Spalva banga taškų, pilnas pasakos spalvų

Linijos sąlygos pareikšti tiek antrosios metų atmosferą, ir jie netikėtai mielas, kai suporuotas kartu.

Dešimt mielas gyvūnų figūras, pilnas įdomus, kad kūdikiai patenka į meilės su valgymo

Rankomis dažyti su vienu insulto ir vieną smūgį, rankomis dažyti beždžionė glazūra, ir šaudė į krosnį esant aukštai temperatūrai daugiau nei 1300

Pls pastaba:

1.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

2.Mes atsiųsime elementus per 1-4 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

3. Jei yo u nori pasirinkti express shipping tai, Pls susisiekti su mumis pakeisti, laivybos mokestis. (Pvz., EMS, DHL, " fedex, TNT, SF)

Grįžti&Grąžinti

1.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

2. Daiktus pirkėjas gavo ne, kaip aprašyta, grįžta priimti, arba laikyti punktas ir susitarti su pardavėju dėl grąžintinų lėšų sumą.

Apie Atsiliepimą

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, taip pat 5-žvaigždučių kad išsamus įvertinimas.Kai jūs parodykite mums screenshot atsiliepimus, mes jums siūlome papildoma nuolaida 5% kitam užsakymui, prašome susisiekti su mumis prieš kitą, kad paymen.

2. Jei jums pasidalinti savo produkto nuorodas į savo socialinių tinklų svetainę ar Facebook, gausite papildomą 10% nuolaidą jūsų kitą pasirašymo su mūsų produktais.prašome susisiekti su mumis prieš kitą, kad mokėjimo.

3.Jei nesate patenkintas su sandoriu, prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš jums pateikti savo vertinimą.Mes tikime, kad viskas gali būti išspręsta komunikacijos.

Pasirinkti mus, Mes išsiųsti sparčiausiai greitis, gausite sklypo greičiau

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai