Jolieaprile Kryžiaus Stiliaus Ausies Wrap Vikšriniai Kablys Auskarai

Jolieaprile Kryžiaus Stiliaus Ausies Wrap Vikšriniai Kablys Auskarai

p116193

Nauja

Yra sandėlyje

€0.97 €0.77
Vnt.

Žymos: amber baltic, ausies vikšriniai auskarai alpinistas diamond, sidabro vikšriniai auskarai, planetariumas žaislas, ny sniego gaublys, wrap vikšriniai auskarai, aukso ausies alpinistai auskarai, la sniego gaublys, amber bead, 110 skaitytuvas.

Šviesus, paprastas, akį traukiantis, elegantiškas ir klasikinis būdas nešioti auskarai suteiks jums daug pagirti ir duoti jums patogią dėvėti patirtis.

☀Nuostabi dovana: Jūs galite suteikti kalnų krištolas šie auskarai kaip dovana savo partneriui, žmona, mama, dukra, ar draugas.Puikiai tinka bet ypatingomis progomis, kuriame perlas-kaip blizgantis elegancija ir romantika.

☀Anti-alerginių: Jis bus ne padaryti jūsų ausis žalia, ji bus apsaugoti savo ausis, ir kad jie jaustųsi patogiai.Šie auskarai užtikrins, nikelio, švino ir hipoalergicznych blizgesio ir ilgalaikis.

☀ Prašmatnus ir žavinga: Tai paprasta ir santūri, tačiau gražus ir klasika, kuri patraukia kiekvieno dėmesį.Visiškai išreikšti savo stilių ir padaryti jums patrauklesnis ir lenkimo grakščiai aplink kremzlės.

☀Lengva nešioti ir ardyti: Tiesiog skaidrę ant ausies spenelio ir suimkite jį dėvėti patogiai, reguliuoti, kablys šiek tiek pašalinti auskarai.

☀Plačiai taikoma): Ar jums yra atsitiktinis ir formalius drabužius, šie auskarai yra tinkami.Pavyzdžiui, švarkai, džinsai, paltai, megztiniai, suknelės, marškinėliai, sijonai ir t. t., jums cuter ir patenkinti kitų gerų pasirinkimų, papuošalai, aksesuarai.

Specifikacija

Svoris

15G

Medžiaga

Lydinys/Kalnų Krištolas

Spalva

Aukso/Sidabro

Paketas Apima

Pora Ausų Wrap Vikšriniai Kablys Auskarai × 1 Pastaba

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

undefined

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai