Tuya ZigBee 3 Gauja 12 Scena Įjungti Paspauskite Mygtuką "Belaidį Valdiklį Baterija Automatikos Pereiti Dirbti Su Alexa "Google" Pradinis

Tuya ZigBee 3 Gauja 12 Scena Įjungti Paspauskite Mygtuką "Belaidį Valdiklį Baterija Automatikos Pereiti Dirbti Su Alexa "Google" Pradinis

p117495

Nauja

Yra sandėlyje

€20.10 €9.65
Vnt.

Žymos: stiprumą wifi, "ios" namų automatikos, sonoff, potenciometras multi, namų smart, tuay zigbee hub, perjunkite wi-fi, 1 poliaus, 4 pozicijos valdymo ratuką, durų tuya smart, tuya zigbee.

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

Pastaba:ZigBee stebulės reikia įtraukti įjunkite ją įprastam naudojimui.

1.Smart automatizuoti Tuya ZigBee bevielio ryšio scena pereiti į bet tuya išmanieji įrenginiai Pažangaus Gyvybės App nustatyti įvairių scenos jūsų smart gyvenimą.Tap-to-run gauti dar lengviau kontroliuoti visų tuya išmaniųjų įrenginių su vienu klavišo jungiklis.Kiekvieną jungiklis, mygtukas gali patenkinti daugelio poreikius, realizuoti įvairias scenas.Įsivaizduokite, smart ryšys sukurti begalinį erdvės su viela scena jungiklis.

2.Trys porą režimai, kiekvienas mygtukas ,tokių kaip toli režimas, " home mode,movie mode,ir kt.Sukurti bet kokį smart automatizavimo, kaip jūs norite, kad jūsų išmaniųjų telefonų programėlės pradėti savo kitą protingas gyvenimo būdas,ne daugiau balsu reikia,ne daugiau laiko atverti savo app,tik vienas prisilietimas reikia,kai esate pavargę nuo vienos dienos darbas.

3.Kompaktiškas magnetinio dizainas: tai yra bevielis sienos jungiklis, kai prie sienos, nuotolinio valdymo pultas, kai laisvi.Jis gali būti patogiai atliko balkonas, miegamasis, virtuvė, ir daugiau dėl savo kompaktiško dydžio, su tik 1,3 cm storio.

4.Jis gali būti naudojamas daugelyje scenų su išmaniaisiais įrenginiais: greitis iki išmanųjį įrenginį reaguoti laiko gauti daugiau skysčių kontrolė, pašalinti priklausomybę nuo "WiFi" tinklą tik.

5.Pritvirtinkite jį bet kur jums patinka su dvipuse juosta;Mažas energijos suvartojimas 730 dienų baterija;jokių laidų, reikalingas paprastas naudoti,lengvai nustatyti keletą valdymo suprasti, greitai ir lengvai atnaujinimus.

Pastaba:Pažangi jungtis su tuya išmaniųjų įrenginių normaliam naudojimui,negali būti naudojami vieni, be tuya išmanieji įrenginiai.

Techniniai duomenys:

Įėjimas:CR2430 3V(baterijos neįtrauktos)

Matmenys:86*86*13mm

Baterijos veikimo laikas:730 dienų

Komunikacijos: ZigBee 802.15.4/2.4 GHz /BT Akių

Budėjimo srovė:10uA

Darbo Temperatūra: - 10°C~45°C

Darbo Drėgnumas:<90%RH

Mygtukas lfecycle:500K

Pakuotė:

1*Belaidis scene switch(baterijos neįtrauktos)

1*Instrukcija

2*Lipdukas

Pastabos:

Pastaba:ZigBee stebulės reikia įtraukti įjunkite ją įprastam naudojimui.

Gaminys išsiunčiamas, be baterijų,

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai