Kūrybos 8K Vyras Lankstymo Automatinis Skėtis nuo Lietaus Moterų Japonų Samurajus Kardas Formos Automatinė Lankstymo Skėčiai

Kūrybos 8K Vyras Lankstymo Automatinis Skėtis nuo Lietaus Moterų Japonų Samurajus Kardas Formos Automatinė Lankstymo Skėčiai

p117725

Nauja

Yra sandėlyje

€22.48 €15.74
Vnt.

Žymos: japonų kardas, didžiulis skėtis kardas, samurajų kardas skėtis, japonijos skėtis, Lamborghini, kinijos skėtis, japonijos dekoratyviniai skėčiai, parachase sulankstomas skėtis, skėtis moterims, ninja skėtis.

Šis mygtukas leidžia jums išeiti ir atsiimti skėtis mažiau nei per sekundę.Galite atidaryti skėtis tiesiog paspausdami mygtuką ir uždaryti jį mygtukas per.Ši konstrukcija leidžia naudoti skėtis efektyviau ir patogiau, ir nebus sukelti jums problemų dėl lietingą dieną.

Standartinis skėčiai pertrauka lengvai pagal vėjo spaudimo dėl savo nestabilios struktūros ir trapias medžiagas.Lanksti struktūra skėčiai, pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno nebus pertraukos pagal poveikį stiprūs vėjai.

Gražus dalykas.Fantastinis apdaila iš prieškambario.

Pastaba: panaudojus skėtis, padėkite jį sausoje, vėdinamoje vietoje, kad išdžiūtų, tai ir užkirsti kelią rūdžių.

Spalva:Pilka/Juoda

Medžiaga:Poveikio medžiaga+lydinio+pluošto

Dydis:Išplėsta skersmuo: 96cm, pasitraukė skėčio aukštis: 42cm, išplėstas aukštis: 73cm

Pakuotės Turinys:

1* Skėčio

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping 1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas. 2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Paskolai.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Paskolai.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai