PC Apsaugine Kauke Virtuvės Naftos Išlaikyti Kaukė Ultra Clear Skaidrus Lūpų Kalba Kaukę, Respiratorių Stabdžių splash Izoliacijos Produktų

PC Apsaugine Kauke Virtuvės Naftos Išlaikyti Kaukė Ultra Clear Skaidrus Lūpų Kalba Kaukę, Respiratorių Stabdžių splash Izoliacijos Produktų

p118233

Nauja

Yra sandėlyje

€1.80 €1.08
Vnt.

Žymos: stabdžių šlakelį aliejaus kaukė, skaitmeninis tachometras, spidometras, mini virtuvė, veido kaukė plastiko, veido raštas, skaidri veido kaukė, aišku kaukė, lan usb, virtuvės langas, skaidrus sulankstomos viršelio.

Aprašymas:

1. Naujas leidimas: patobulinta veido) apsaugos dangtis, madingas ir gražus.

2.KOMPIUTERYJE: "PC medžiaga, gali nešioti akinius, galite dėvėti labiausiai akinius.

3. Profesionali apsauga: pakartotinai kaukė apsaugo veidą nuo išorinės agresijos iš didelio ploto į akinius nuo smakro, ir visiškai apsaugo veidą nuo vandens lašų, seilių, splash, riebalai ir dulkės.

4. Visą dangtelį skaidri kaukė: skaidrus, lengvas, patogus ir kvėpuojantis, kuris yra idealus pasirinkimas siekiant apsaugoti burnos ir nosies nuo taškomo purvo, lašelius ir purslų.

5. Vienas dydis tinka visiems: "Vienas dydis tinka visiems figūros apsaugoti visi-labai tinka šeimai, biuro ir sandėlio darbuotojų.

6. Plačiai naudojamas: tinka ir vyrams, ir moterims.Taikoma į viešas vietas ar kasdieniam naudojimui, pavyzdžiui, virtuvėse, valgyklose, namai, virtuvės, viešbučiai, greito maisto restoranai, grožio salonai, virtuvės, restoranų, tortas parduotuvės, prekybos centrai, tatuiruotė parduotuvėse ir pan.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: KOMPIUTERIO, aukštos kokybės veido kaukė

Medžiaga: PC+ABS+ filtro kempine filtras

Spalvos: raudona, violetinė, mėlyna, juoda ir pilka

Gaminio matmenys: 11.5x13x6cm

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mūsų tikslas-sukurti geresnę saugos aplinką.Mūsų produktai garantuoja 100% brand new ir aukštos kokybės.Prašome nedvejodami pirkti!

Pakuotė:

1*veido kaukė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai