30 Metrų Rudos/baltos spalvos Kraft Vyniojimo Popieriaus Ritinį, Vestuvių Gimtadienio Dovana Vyniojimo Sklypo Pakavimo kraft popieriaus Meno Amatų

30 Metrų Rudos/baltos spalvos Kraft Vyniojimo Popieriaus Ritinį, Vestuvių Gimtadienio Dovana Vyniojimo Sklypo Pakavimo kraft popieriaus Meno Amatų

p118650

Nauja

Yra sandėlyje

€30.78 €18.78
Vnt.

Žymos: yzf 450 alkūninius.

30 Metrų Rudos spalvos Kraft Vyniojimo Popieriaus Ritinį, Vestuvių Gimtadienio Dovana Vyniojimo Sklypo Pakavimo kraft popieriaus Meno Amatų 30Cm

Kyla klausimas,pls išlaikyti mums žinutę.

Produkto Specifikacijos:

Medžiaga:kraftpopieris

Dydis: Apytiksl. 30cm plotis x 300meters(12" x 100feet)

Paketą Sudarė:1*Ritinėlis kraft vyniojamasis popierius

Tradicinės rudos spalvos atrodo tvarkingas ir madingas.Galite papuošti jį bet kokiu būdu norite.Tai yra sklandžiai ir lengvai sulankstoma, todėl vyniojimo ir apdorodami veiklos lengviau.

Geriausias dėl pakuočių, juda, įdomus "PASIDARYK pats" vyniojamasis popierius, apsaugoti paviršius, vaikai menas, šalis kvietimai, vestuvių dekoracijas, gimtadienio baneriai ir kt.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

NUOTRAUKOS:

PIRKĖJAS SKAITYTI:

1. Prekės bus tikrinamos ir supakuoti gerai, kol mes išsiųsime juos, įsitikinkite, kad mūsų klientai gauna geros būklės;

2. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius be sekimo informacijos atnaujinimas po išėjimo iš Kinijos, jei jums reikia stebėjimo informaciją ar reikia produktai ateis laikas pls chooce kitų laivybos metodą.

3. laivybos laikas prašome kreiptis sąmatą delievery laiko, kuris rodomas, puslapis, kai jūs pasirenkate pristatymo būdą, ir palikti daugiau kartų už jį, nes kažkas negali kontrolės būdas gali sukelti jį atidėti.

4. Jei jūs vis dar gauti siuntinių ir pirkėjo apsaugoti laiko bus daugiau, prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis, kiek laiko , tai labiau svarbu, kad jums.

5. Jei jūsų užsakymas yra nedelsiant arba Jei jums reikia greitas būdas išreikšti kaip DHL, UPS, EMS, prašome susisiekti su mumis.

6. prašome palikti pranešimą pasakyti mūsų šaliai dienos, Jei jums reikia sklypas skubiai , tada mes galime analizuoti, jei jie ateis laikas, ir suteikti jums konsultacijas.

SAUDO ARABIJA PIRKĖJŲ SKAITYTI: laivybos laikas Saudo Arabija paprastai trunka apie 30-50 dienų , todėl palikite kelis kartus laukti, siuntinių, kai jums padaryti užsakymą.arba galite pasirinkti greitas būdas kaip Aramex express, apie laivybos mokestis galite susisiekti su mumis.

ATSILIEPIMAI:

1. Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas prašome palikite "Teigiami" Atsiliepimai " ir "5 Puikus Žvaigždės", kai gauto pavedimo ir mes bus daryti tą patį už jus.Ačiū iš anksto!

2. Jei sklypas yra sugadinta, kai jūs gaunate tai, prašome susisiekti su mumis prieš atostogas negtive atsiliepimų.

3. Jokių kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai