Žiūrėti Atgal Atidarytuvas Įrankiai Žiūrėti Snap Atveju Atgal Opener Prizing Žiūrėti Apačioje Dangtelį Mašina žiūrėti smalsių atidarymo mašina

Žiūrėti Atgal Atidarytuvas Įrankiai Žiūrėti Snap Atveju Atgal Opener Prizing Žiūrėti Apačioje Dangtelį Mašina žiūrėti smalsių atidarymo mašina

p119000

Nauja

Yra sandėlyje

€34.09 €23.86
Vnt.

Žymos: atveju atidarytuvas raudona, atveju peilis rinkinys, žiūrėti atidarymo įrankis argos, byla vyno atidarytuvas, žiūrėti remonto įrankių rinkinys profesionalių aliejus, "pasidaryk pats" žiūrėti atidarymo įrankis, apdaila atidarymo įrankis, laikrodžių taisymo įrankis ling, žiūrėti remonto įrankių rinkinys " lige, žiūrėti atidarymo įrankis xl.

Savybės:

1. Geros kokybės: Tai žiūrėti smalsių apačioje atidarymo mašina yra pagamintas iš tvirtos medžiagos su labai gera kokybė ir ilgas tarnavimo laikas.

2. Praktiška: Tai žiūrėti smalsių apačioje atidarymo mašina tinka remontas laikrodžiai, labai praktiška ir paprasta naudoti.

3. Lengva naudoti: Tai žiūrėti smalsių apačioje atidarymo mašina yra pagamintas iš tvirtos medžiagos bei labai patogus naudoti, siekiant padėti jums remontas žiūrėti lengvai.

4.Saugus:Jis yra pagamintas, kad leistų tiksliai snap-on koregavimo ir laikiklis pagaminti iš ne slysti Delrin sumontuoti ant pavasario paramos, kad nėra pažeisti žiūrėti atveju.

5. Ergonomiška rankenos yra visiškai ergonomiškas, kad jūsų darbo patogiau.Ji yra patogi.

Aprašymas:

Tai padaryti leidžia tiksliai snap-on koregavimo ir laikiklis pagaminti iš ne slysti Delrin sumontuoti ant pavasario paramos, kad nėra pažeisti žiūrėti atveju.

Techniniai duomenys:

Spalva: raudona

Dydis: 14.5*7.8*88cm

Svoris: 737.5 g

Pakuotė:

1*žiūrėti smalsių apačioje atidarymo mašina

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai