4X10/4X15M Paukščių Užskaitos Sunkiasvorių Kovos su Paukščių Apsaugos Grynasis Daugkartinio naudojimo Sodo Kovos su Paukščių Užskaitos Augalai, vaismedžiai

4X10/4X15M Paukščių Užskaitos Sunkiasvorių Kovos su Paukščių Apsaugos Grynasis Daugkartinio naudojimo Sodo Kovos su Paukščių Užskaitos Augalai, vaismedžiai

p119925

Nauja

Yra sandėlyje

€10.13 €5.58
Vnt.

Žymos: rūkas ju, sodo tinklelis, stabdžių karvelis, bird repel, bžūp nailono ju, kovos su paukščių akių, paukščių ju spąstus, tvora nailono ju, paukščių akių, nailono balandžių ju.

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagomis: Mūsų paukščių tinklai yra pagaminti iš tvirtos ir patvarios nailono, ir jos funkcija aukštos ruožas, ultravioletinių resistent ir šviesos svorio, bet ne lengvai neplyštų.Ju yra pakankamai tvirti, kad atlaikytų saulės spindulių ir blogų oro sąlygų.Todėl galite pakartotinai sodas net iki sezono pabaigos.

2、Puikus Dizainas: Apsaugoti savo sodo augalai ir sulčių dėžės.Mūsų vaisių medis tinklai yra didelio dydžio ir teikia didžiausią apsaugą nepakenkiant paukščių ir smulkių gyvūnų, ar tai turi įtakos augalų augimui.Ji gali veiksmingai užkirsti kelią žalą ir apsaugoti vaismedžiai, uogos, medžiai, krūmai, augalai, gėlės ir daržovės.

3、daug Funkcijų: Kai yra sodas, grynieji, jums nereikia nerimauti apie tai, paukščiai, elniai ir kiti padarai, sunaikinti savo kultūras.Šis galingas anti-paukščių ju yra idealiai tinka apsaugoti pomidorai, braškės, mėlynės, duomenys, vyšnių ir kitų vaisių medžių.

4、Maksimali Apsauga: paukštis tinklas užtikrina maksimalią apsaugą jūsų augalai, ir nepakenks paukščių ir smulkių gyvūnų, neturi įtakos augalų augimui.

5、Lengvai sulankstoma: Šis vaisius medžio, ju yra lengva sulankstyti ir atsiskleisti, todėl jį labai lengva naudoti.Gali būti sumažinti bet kokio dydžio be dėvėti prisitaikyti prie įvairių sodo reikmėms.

Specifikacija:

Medžiaga: PE

Spalva: žalia

Tipas: paukščių ju

Akies: apie 15 * 15 mm/0.59*0.59 colių

Dydis: apie 4 * 10m/1.57*3.94 colių, 4 * 15m/1.57*5.91 colių

Svoris: apie 200g / 260g

Pakavimo Sąrašas:

1 * Paukščių Ju

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai