TiOODRE Automobilių Hidraulinių Stabdžių Bleeder Sankabos Įrankių Rinkinys Auto Transporto Priemonių, Motociklų Alyvos Siurblys Alyvos Kraujavimas Pakeitimo Adapterį Žarnos Rinkinys

TiOODRE Automobilių Hidraulinių Stabdžių Bleeder Sankabos Įrankių Rinkinys Auto Transporto Priemonių, Motociklų Alyvos Siurblys Alyvos Kraujavimas Pakeitimo Adapterį Žarnos Rinkinys

p121076

Nauja

Yra sandėlyje

€5.05 €3.53
Vnt.

Žymos: harley davidson antenos stiebo, harley davidson " bandana rožinė, harley davidson racine, harley davidson antenos kepurės, harley davidson cb antenos, harley davidson fxdr, harley davidson " bandana, kelių tūptinės harley davidson antena, harley davidson " bennie, harley davidson antenos kištukas.

Savybės:

Taikymo sritis

Kraujavimas žarna universaliai tinka visų markių ir modelių transporto priemonių hidrauliniai stabdžiai, automobiliai, motociklai ir dviračiai.

Antikorozinės

Kraujavimas žarna yra pagaminta iš aliuminio ir gumos, aliuminio vožtuvo įstaiga gali užkirsti kelią stabdžių skysčio nuo korozijos, lengva valyti.

Lengva naudoti

Pridėti stabdžių kraujavimas vamzdžiai į bleeder clique dėl stabdžių suportas, adrenalinas bleeder clique, ir žiūrėti, stabdžių skysčio srautas per vamzdžius,taip pat gali priversti stabdžių skystis iš siurbimo stabdžių pedalą.

Praktinių

Leidžia skysčio ir oro pabėgti, o užkirsti kelią oro iš naujo įvesti sistemą,didina kraujavimo stabdymo.Vidaus vožtuvas gali užkirsti kelią įkvėpus oro į sistemą.Kraujavimas motociklo stabdžiai greitai ir lengvai su Mažai Bleeder.

Patogus

Leidžia vienas žmogus, kuris lengvai ir greitai kraujuoti, stabdžiai, neįtraukiant oro į sistemą, tikslumo sukurta paprasta, lengva naudoti.

Techniniai duomenys:

Tipas: Kraujavimas Žarna

Kiekis: 1PC

Medžiaga: Aliuminio + Gumos

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Bendras Ilgis:45cm/17.7"

Vožtuvo Ilgis: 5,5 cm/2,2 colio

Vamzdžio Vidinis Skersmuo: 0,5 cm/0.3"

Vamzdis Išorinis Skersmuo: 0.8 cm/0.2"

Grynasis svoris: 30.0 g/1.1 oz

Pakuotė:

1 * Kraujavimas Žarna

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai