Zezzo Dvigubo Baigėsi Varžtas Valiklis Extractor Pažeistų Varžtų Ištraukimo Grąžtas Extractor Gręžimo Nustatyti Skaldytų Greičiu Iš Varžtų Ištraukimo

Zezzo Dvigubo Baigėsi Varžtas Valiklis Extractor Pažeistų Varžtų Ištraukimo Grąžtas Extractor Gręžimo Nustatyti Skaldytų Greičiu Iš Varžtų Ištraukimo

p1216

Nauja

Yra sandėlyje

€3.05 €1.68
Vnt.

Žymos: extractor varžtų rinkinys, extractor varžtas, extractor riešutų, mėsainiai dekoras, nešiojamų dūmų ištraukimo, varžtas m6, varžtų ištraukimo raktas, "iphone" varžtas pašalinti, µv, varžtų ištraukimo.

Sugadintus varžtus galima lengvai pašalinti!Didelis kietumas, patvarus!

Vis dar kelia nerimą, apie sugadintus varžtus?

Varžtą extractor yra pagamintas iš aukštos kokybės didelio greičio plieno 4341, kuris yra 20% didesnis tankis ir kietumas, nei įprasta, plieno rinkoje!Veikimo etapai yra paprastas, padėti jums lengvai ir greitai pašalinti pažeistus varžtus, nepalikdamas jokių rūpesčių, ir tegul senas, viskas atrodo nauja.Tinka varžtai, tokių kaip šešiakampis lizdo varžtai, sraigtai, vėluoja, varžtai, medsraigčiai, šešiakampėmis galvutėmis, plokštės, metalo varžtai ir pan.

Jeigu jums netinka per 60 dienų, jūs galite jį grąžinti nemokamai.

Greitai grąžinti>>100% Pinigų grąžinimo Garantija.

Laivybos>>Worldwide Express Pristatymas Gauti.

⏰Tvarkymo laikas>> Laivas per 24 valandas po apmokėjimo.

Pagrindinės Savybės

PAŠALINTI PAŽEISTUS VARŽTUS EFEKTYVIAI

Sunku pašalinti seną ir skaldytų varžtai Zezzo ® Varžtas Lengvai Iš kartu Extractor, ir Drillbit kartu yra specialiai suprojektuotas pašalinti atskirtas arba sugadinta, sraigtai ir varžtai plokščių, medžio ir skardos programas lengvai ir greitai, kad jūsų darbas būtų lengvesnis.

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS

Zezzo ®Varžtas Lengvai Out yra pagamintas iš aukščiausios greitapjovio plieno su aukštos kietumas ir antikorozinės savybės, kurios užtikrina aukštą efektyvumą ir stabilių rezultatų.Labai pašalinti atskirtas, susmulkintos galvos, rūdžių spalvos, atsukti, nemokamai-verpimo ir denio varžtus.

LENGVA NAUDOTI

Patogiau nei dvipusis varžtas valiklis.Du paprasti žingsniai, tiesiog reikia elektrinis grąžtas, jokios kitos priemonės, reikia, nereikia keisti aukštyn ir žemyn, pasirinkite mažesnio bitų nei sugadintų varžtų, jūs galite lengvai pašalinti varžtą, prašome įsitikinkite, kad paleisti gręžimo, atvirkštinio proceso metu.

DAUGIAU DYDŽIŲ VARIANTAI

Yra 4 Skirtingų Dydžių - ( 1#, 2#, 3#, 4#) vieną rinkinį, kuris yra tinkamas daugumai grąžtai ir dydžių varžtais arba varžtais (4-12mm).Tai varžtas valiklis nustatyti veikia Allen varžtai, Sraigtai, Vvg Varžtai, Medsraigčiai, Hex Varžtai, Lakštinio Metalo, Sraigtai, Suapvalinti Varžtai ir pan.

Naudojimo Scenarijai

Zezzo ® Varžtas Lengvai Iš idealiai tinka priemonių, kad teisę pašalinti varžtai, įskaitant varžtų plokščių, medžio ir skardos programas.Tinka labiausiai paplitusių grąžtai ir varžtais arba varžtais, bet kokio dydžio.

Specifikacija

Medžiagos

Greitapjovio Plieno

Pakuotės Turinys

Mintiml™ Varžtas Lengvai Iš(4 Vnt.)

#1 × 1

#2 x 1

#3 × 1

#4 × 1

Naudojant Metodus

Tai geriausia naudoti su elektros vertus-gręžimo, negali būti naudojami hammer drill!

Gaminio Dydis

Pastaba

Pašalinti sugadintas varžtai arba veržlės

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai