16 Režimai, TENS, EMS Fizioterapija Massager Už Kaklo, Pečių Kūno Electroestimulador Raumenų Stimuliatorius Masažas Mašina Dropship

16 Režimai, TENS, EMS Fizioterapija Massager Už Kaklo, Pečių Kūno Electroestimulador Raumenų Stimuliatorius Masažas Mašina Dropship

p121654

Nauja

Yra sandėlyje

€43.94 €21.98
Vnt.

Žymos: ten mažos pagalvėlės, pilvo raumenų treniruoklis, mašina de masažas, sėklidžių, prostatos massager, dešimtys mašina, didelis, anime kaklo pagalvė, klasvsa kaklo masažas, magicool, vyrų raumenų stimuliatorius, dropship žiūrėti.

16 Režimai DEŠIMTIS Fizioterapija Massager Už Kaklo, Pečių Įstaiga 4 Galia Elektros EMS Raumenų Stimuliavimas Nervų Valymo Mašina

Savybės

1.Built-in 16 skirtingų užprogramuoti stimuliavimo režimai daugiafunkcinė masažas patirties veiksmingai malšina skausmą ir nuovargį, skatina kraujotaką ir medžiagų apykaitą arba skatina raumenų tvirtesnio raumenų veiklos, įvairių kūno dalių, pavyzdžiui, galvos, pečių, juosmens, nugaros, sėdmenų, kojų ir pan.

2.Spalvotas didelis LCD ekranas leidžia aiškiai ir tiesioginio darbo būsenos indikacija lieka baterijos energijos, režimas, intensyvumas ir laikmatis tiek metu, dieną ar naktį, net artimosios aplinkos.

3.Lengva mygtuką kontrolės dizainas, jūs galite lengvai perjungti režimus, nustatyti laikmatį ir reguliuoti intensyvumo lygiai, ir power on/off ant valdymo skydelis pagal jūsų masažo pasirinkimą.

4.Parama 4 nepriklausomi išėjimai(A1, A2, B1, B2, Kanalai), kad būtų galima pritaikymas paraiškų dėl įvairių kūno sričių su skirtingais masažo intensyvumas, tuo pačiu metu, praktinių pasidalinti su savo draugais ar šeimos nariai kartu.

5.Gerai organizuotos ir saugomi vienoje pakuotėje dėžutėje, puiki dovana parodyti rūpintis savo artimuosius, pavyzdžiui, savo šeima ar draugais, tikrai praktinis asmeninis fitneso valdytojas prietaisas užimtas šiuolaikinio gyvenimo, lengvas įdėti į savo krepšį ar kuprinę, erdvės taupymo su nešiojimo vėjas.

16 Masažo Režimai:

1.Šoninės Palmių Minkymo Masažas

2.Butas Palmių Minkymo Masažas

3.Tiesiausias Kelias-Oji Minkymo Masažas

4.Vertikalus Kumščiu Minkymo Masažas

5.Akupunktūra

6.Moxibustion

7.Akupunktūra Minkymo Masažas

8.Trinties Mažinimo

9.Shiatsu

10.Virpėjimas Masažas

11.Kėlimo-prispaudimas Manipuliacijos

12.Vibracija Manipuliacijos

13.Pėdų Refleksologija

14.Footplate Masažas

15.Ausų, Paspauskite -, minkymo

16.Ausies Kėlimo-prispaudimas Manipuliacijos

Pakuotė:

1* Elektros Terapijos Massager(Pagrindinis Įrenginys)

8* Elektrodų Pagalvėlės

4* Elektrodo Laidus

1* Įkroviklio Adapteris(JAV ar ES Kištukas)

1* USB Kabelis

1* Padėklas Turėtojas Valdyba

1* Naudotojo Vadovas

1* Akupunktūros Taškų Žemėlapis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai