Elektrinė Nagų Žirklės Ir Nagų Failą Elektroninių Manikiūro Pedikiūro Įrankis Nagų Clipper Žalios Spalvos Mergaitėms, Dovanos Berniukams

Elektrinė Nagų Žirklės Ir Nagų Failą Elektroninių Manikiūro Pedikiūro Įrankis Nagų Clipper Žalios Spalvos Mergaitėms, Dovanos Berniukams

p12184

Nauja

Yra sandėlyje

€5.21
Vnt.

Žymos: lėlės tilda, lėlės, skudurines, elektriniai rankų žoliapjovės, karvė minkštas žaislas, vaikas, Nagų Žirklės, e failą, nagų clipper akrilo nagai, lėlės miego, dobilų pliušas.

Įtrauka:

1. Elektrinė nagų žirklės ir nagų failas yra sujungti į vieną: elektrinės žoliapjovės, yra saugus metodas, apdailos nagai, kuris labai tinka vyresnio amžiaus žmonėms ir vaikams.

2. Apdaila ant vienos pusės ir failą iš kitos pusės: Jūs galite apkarpyti ir lenkijos mažas skrybėlės ir nagus, saugiai ir greitai, be žalos odelės ir nagų lova, ir galvą, gali būti pašalintas.Ji yra taip pat lengva valyti.

3. Built-in LED lempa gali būti tiksliai aplyginti: Veiksminga naudoti tamsoje, jūs galite apkarpyti savo nagus, o miegas, minkštas šnabžda bus ne pabusti miega kūdikiai.

4. Ergonomiškas dizainas: skirtas lengvai ir neskausmingai, vinių, skirtingai nuo jūsų pasenusi vadovas nagų žoliapjovės.

5. Besisukančių menčių: nuožulnios mentės sukasi ties 500RPM, apdailos nagai ant vienos pusės ir apdailos nagai ant kitos pusės.Maitinamas 2*AA baterijos (neįtraukta), gimtadienių, Kalėdų, Valentino Dienos arba bet kitais atvejais, tai yra gera dovana šeimai.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: elektrinis nagų žirklės

Gaminio medžiaga: ABS

Gaminio dydis: 9.5*6*2.5 cm/3.74*2.36*0.98 colių(Vidut.)

Bendras grynasis svoris: 85g

Maitinimo šaltinis: 2 x AA baterijos (neįtraukta)

Spalva: mėlyna

Pakuotė:

Elektrinė nagų žoliapjovės * 1, teptukas * 1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<