Nerūdijančio Plieno Grilis Stovo Maži Nešiojamieji Multi-Purpose Sulankstomas Grilis Grilis Viryklės Puodą Rack Už Kempingas, Žygiai, Kelionės

Nerūdijančio Plieno Grilis Stovo Maži Nešiojamieji Multi-Purpose Sulankstomas Grilis Grilis Viryklės Puodą Rack Už Kempingas, Žygiai, Kelionės

p121881

Nauja

Yra sandėlyje

€12.00 €8.28
Vnt.

Žymos: xs 4 gyvenimo atveju.

Savybės:

Sulankstomas

Kojos šio grilis stovo yra sulankstomas.Ir jis yra mažas ir lengvas, nereikia daug vietos.Be to, ji teikia sandėliavimo, blogas, kuriuos yra patogu nešiotis, būtina priemonė, lauko.

Aukštos kokybės

Šis grilis stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra tvirtas ir stiprus, didelio stiprumo, rūdžių įrodymas ir patvarus, nes ilgas tarnavimo laikas.

Didelės talpos

Šis nešiojamas grilis priemonė yra pakankamai didelis, kad gebėjimas gaminti maistą įvairiais skanus maistas, tuo pačiu metu, labai praktiškas.

Kelis tikslais

Šis nešiojamas grilis stovas yra ne tik gali būti naudojamas virėjas maisto produktų, tačiau taip pat gali būti naudojamas užvirinkite vandenį ir padaryti arbatos ar kavos ir taip toliau, daugiafunkcinis.

Platus programas

Šis nešiojamas grilis stovas yra plačiai naudojamas, tai tinka gegužinė grilis veikla, pavyzdžiui, kempingas, žvejyba ir dar daugiau.

Techniniai duomenys:

Elemento tipas: grilis stovo

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: sidabrinė

Kiekis: 1pc

Prekės dydis: 16*18*12cm/6.29*7.07*4.72 colių(L*W*H); 35*25*18cm/13.76*9.83*7.07 colių(L*W*H)

Svoris: 200g/7.05 oz; 405g/14.29 oz

Pakuotė:

1*grilis stovo

1*saugojimo krepšys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai