Automatinė Dviračių Stabdžių Nuotolinio Valdymo A8 Kelių Dviračių Galinis Žibintas MTB Belaidžio Bell USB Uodegos Šviesos Anti-theft Alarm Lock

Automatinė Dviračių Stabdžių Nuotolinio Valdymo A8 Kelių Dviračių Galinis Žibintas MTB Belaidžio Bell USB Uodegos Šviesos Anti-theft Alarm Lock

p1224

Nauja

Yra sandėlyje

€25.05 €17.53
Vnt.

Žymos: uodegos šviesos dviračių mini, crankset kamščiatraukis, uodegos šviesos byd, radžio, crf250x, prietaisų skydelio nissan sentra, šviesos bycicle ratų, aero bar, audi q7 telefono mount, a5 priekines groteles.

Ypatybė:

*1. Su savo nuotolinio valdymo pultas, wireless signalo perdavimo ir priėmimo signalas yra stabili ir stipri, ir ji gali būti panaudota per sienas.

*2. Vieno mygtuko gynybos, tiksli ir stabili nuotolinio valdymo nuo 0-50 metrų, didelis jautrumas, 105-108 db žadintuvo garsas.

*3. Paspaudus užrakto mygtuką, jis bus įvesti apsaugos narė.Kai vagis paliečia ir virpesius, dviračių, ji bus išsiųsti 108 db signalizacijos garsu atremti vagis.

*4. IIntelligent šviesos prasme, dviračių šviesos automatiškai sureguliuoja aplinkos šviesos, šviesa yra šviesus ir šviesa yra tamsus, ir dviračio lemputė, kai yra tamsu, kuris gali sutaupyti energijos baterija.

*5. 800mAH lithium baterija, USB krovimo, mikro sąsaja, tinka įvairūs krovimo būdai, ir baterija yra garantuotas.

*6. Kai dviračių stabdžiai ir lėtina, kad galiniai žibintai bus protingai stebimas.Didžiausią šviesumą, galiniai žibintai, visada bus apie 3 sekundes, siekiant užkirsti kelią galinis susidūrimo ir užtikrina vairavimo saugumą.

*7. Yra du diegimo sprendimai seat post ir balno geležinkelių vadovas.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS+PC

Spalva: juodas (kaip parodyta paveikslėlyje)

Dydis: Lempa 50*43*42mm.Nuotolinio valdymo 58*38*15mm

Svoris: apie 66g užpakalinis žibintas

Lemputė karoliukai: COB

Atsparus vandeniui klasė: IP65

Signalizacijos db): 105-108db

Priimančiosios baterija 800mAh įkraunama ličio baterija

Nuotolinio valdymo pulto baterijos: 12V27A šarminės baterijos

Elektros žiedas: klasikinis elektros melodijos, imitavo signalui, trapumą ir didelės skvarbos melodijos.

Pastaba: Touch įspėjimo pirmą kartą 3 sekundes, ir per 2-12 sekundžių po perspėjimo, liesti jį dar kartą, ji bus signalą 30 sekundžių;

Nedėkite signalas, šalia savo ausis, siekiant išvengti žalos jūsų klausos paspaudžiant mygtuką arba signalizacijos; vaikai yra griežtai draudžiama žaisti!

Pakuotės Turinys:

Užpakalinis žibintas * 1

Nuotolinio valdymo pultas * 1

Nuotolinio valdymo bazė * 1

Balno tvirtinimo laikiklis * 1

Seat post tvirtinimo laikiklis * 1

Juosta * 2

Instrukcija * 1

USB įkrovimo kabelis * 1

Rinkinys, montavimo įrankiai * 1

Tarpiklis * 1

Pastaba:

1. Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, bet ir dėl skirtingos aplinkos šviesos ir ekranas nuo prietaiso parametrų, gali būti tam tikrų nukrypimų nuo nuotraukos pamatysite ir daiktų, kuriuos patys.Prašome suprasti, kad.

2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai