Dovanos Vaikų Plaukimo Žaislas Nardymo Žiedas jūros Dumblių Nardymo Lazdelės Vandens Torpeda Raketų Mesti Žaislas Vasaros Žaidimas Baseinas Žaislai

Dovanos Vaikų Plaukimo Žaislas Nardymo Žiedas jūros Dumblių Nardymo Lazdelės Vandens Torpeda Raketų Mesti Žaislas Vasaros Žaidimas Baseinas Žaislai

p123176

Nauja

Yra sandėlyje

€12.61 €8.70
Vnt.

Žymos: anime pokeball, raketų viryklė, oro pūstuvas žuvų tvenkinys, dievas plakatas, volai batai roller varantys, meškėnas raketų, oro pūstuvas baseinas, drip irrigation dripper, orinės maišykle, raketų tatuiruotė.

Produkto kiekis: 3 * žuvų kaulų, 4 * ryklys, 5 * klijuoti, 8 * brangakmenis, 4 * apskritimą, 3 * vandens žolės

Produkto svoris: apie 850g

Gaminio pakuotės: OPP krepšys

27 ryškios spalvos nuskendo žaislai apima: 4 nardymo žiedai, 5 nardymo lazdelės, 4 rykliai, 3 nardymo žuvys, 3 nardymo jūriniai vandens augalai ir 8 rinkinių lobiai.

Saugus ir netoksiškas: Tai nardymas įrankių rinkinys yra pagamintas iš 100% netoksiškas ABS medžiagos ir praėjo susijusių JAV standartus, įskaitant ASTM ir CPSIA.Sklandžiai briaunos konstrukcija užtikrina, kad jūsų vaikas nebus gauti sužeistas, kai grabus, ir spalvingas dizainas padeda jūsų vaikui rasti tikslą lengvai!

Tai yra geriausias vasaros dovana jūsų vaikams ir draugams.Tiesiog mesti šių nardymo žaislai į baseiną, jie linkę pasinerti į baseiną, plūdės ant vandens arba stovėti ant vandens, laukia vaikų neria į vandenį ir gaudyti juos!Mėgaukitės savo šeimos laiką!Jis idealiai tinka žaisti paplūdimio baseine ar žaisti vonioje.

Nardymo žiedas ir lazdos stovėti vertikaliai apačioje baseinu ir yra lengva suvokti.Puikus būdas pagerinti nardymo įgūdžių ir smagiai su šeima.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai