1Pcs Modeliavimas Rose Vazoninių Gėlių Darbastalio Apdaila Kūrybos Namuose Fotografijos Apdailos Gėlių Vazoninių Augalų

1Pcs Modeliavimas Rose Vazoninių Gėlių Darbastalio Apdaila Kūrybos Namuose Fotografijos Apdailos Gėlių Vazoninių Augalų

p12357

Nauja

Yra sandėlyje

€9.82 €6.88
Vnt.

Žymos: didelis kabančios gėlės, kaltiniai kabančios gėlės, dirbtinė žaluma, kabantys gėlių užuolaidos, kilimu žolės, dirbtinis vynuogių, kabantys gėlių sėklos, lentynos kabo gėlės, boho dekoras, mėlyna kabančios gėlės.

Produkto Aprašymas:

Pavadinimas: Modeliavimas Rose Vazoninių Augalų

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiagos: šilko audinys + plastikas

Spalva: rausva, balta

Pakavimo apima: 1pcs

Pdoduct Vaizdai:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Apie atsiliepimą:

★Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, Pls mums 5 Žvaigždės, Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. ★Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. ★Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą. ★Jei esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! ★Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Apie Laivybos:

♡ Paprastai, mes galime laivą iš jūsų, kad per 48 valandas po to, kai gausime jūsų mokėjimą. (Švenčių dienas ir sekmadienį, mes negalime ne laivo dėmesį, kad laiku, prašome suprasti.) ♡ Kartais, dėl logistikos informacijos atnaujinimus lėtai, siuntinių sekimo informacija bus atnaujinta per 3-5 dienas. ♡ Pristatymo laikas priklauso nuo pasirinktos šalies ir kitų neapibrėžtų veiksnių, ji paprastai trunka apie 10-30 dienų paprastu paštu(Paskolai.lt Standartinis Pristatymas,ePacket,Kinija Paštu, Oro Paštu, ir kt.). ♡ Prašome užtikrinti, kad jūsų adresas ir pilnas pavadinimas yra teisingas anglų kalba.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai