5vnt Dovanų Dėžutes, Saldainių Tortas Popieriaus Langelį, Pakuotė su Rankena Slapukas Šokolado Macaroon Vestuvių Dovanų Pakavimo Grupė lankstymo Dėklas

5vnt Dovanų Dėžutes, Saldainių Tortas Popieriaus Langelį, Pakuotė su Rankena Slapukas Šokolado Macaroon Vestuvių Dovanų Pakavimo Grupė lankstymo Dėklas

p123593

Nauja

Yra sandėlyje

€11.77 €7.89
Vnt.

Žymos: lauke tortas, dėžutė gėlė, kartoninė dovanų, pašto dėžutė pakuotė, šokolado ertmių dėžės pakuotė, helovinas vestuvės dovanų dėžutėje, vyrų dovanų dėžutė, šifono tortas plokštė, mirti šokolado dėžutė, jewllery box pakuotė.

didelio dydžio 21x14x8cm

mažas dydis 14x14x8cm

Apie Produktus:

1. Produktai yra paimti natūra, dėl šviesos, rodyti skirtingas, gali būti šiek tiek off spalvos.

2.Produkto dydis išmatuotas rankiniu būdu, ir klaidos 1-2cm yra normalu.Prašome suprasti.

3. Kaina tik langelius, ne kiti priedai .

Apie Laivybos :

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Pirkėjas atsakomybės, jei adresas bus neteisingas.mes laivas per 3-7days dėl išmokos gavimo.

2.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties vietos, ir kitus aspektus, Jei negavote, tai po 60 dienų, prašome susisiekti su mumis ir mes ištirti ir išspręsti problemą.

Apie Atsiliepimą:

1. Jei esate patenkintas produktu, kurį įsigijote , prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą ir 5 Žvaigždučių

2. Jei esate nepatenkintas prekės po to, kai jūs jį gauti.Nereikia atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą lengvai, galite skambinti: 0086-18831983443 arba siųskite el. paštas: [email protected], susisiekite su mumis, norėdami išspręsti problemą!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai