Elektroninių Lazerinė Akupunktūra Rašiklis, USB Elektros Terapijos LCD Ekranas Masažo Pen Acupoint Dienovidinio Energijos Pen Reljefo Taškas Detektorius

Elektroninių Lazerinė Akupunktūra Rašiklis, USB Elektros Terapijos LCD Ekranas Masažo Pen Acupoint Dienovidinio Energijos Pen Reljefo Taškas Detektorius

p123814

Nauja

Yra sandėlyje

€35.36 €20.87
Vnt.

Žymos: shimano alivio, elektroninių akupunktūra rašikliai, profesinės akupunktūra pen, elektroninių elektros massager, asmens massager elektros, kūno priežiūra masažas, massag, masažas pieštukas, magicool, automatinė lygio instrumentas.

Kišeninis Acupoint Masažas Pen DEŠIMTIS Taškas Jutiklis Lcd Ekranas ekrano Elektros Akupunktūra Pen Skausmo Stimuliatorius Prietaisas

DUK:

1.Kaip naudoti:

Įjungimas: Paspauskite mygtuką "On/Off" mygtuką , ekrane bus įsižiebti, rodyti intensyvumo reikšmė "0" ir akumuliatoriaus energijos, o priemonė yra laukimo režime.

2.Kaip jį naudoti patogiau

Reguliuoti intensyvumą: paspauskite "+" ir "-" klavišais galima reguliuoti Intensyvumą, kad kiekvienas pranešimas yra 1 pavara, o didžiausias-9 įrankių.Intensyvumas reguliuojamas nuo žemų g - ausų, ir tai geriau jaustis patogiai.

3.Ar yra taisyklė, laikysena pen?

Teisinga laikysena laikymo priemonė: kaip turintis pen, tigras?s burną turėtų būti visiškai prie laidūs lakštai, ir fizioterapija galva, gali visiškai kreiptis į odos atlikti kineziterapijos.

4. Kokie režimai

①Mode reguliavimas: yra dvi raudonos šviesos režimai, kuri yra išjungtas pagal numatytuosius nustatymus.Paspauskite režimo mygtuką, norėdami patekti į "Nuolatinį" režimu.Fizioterapija galvą visada bus skleisti raudoną šviesą.Paspauskite "mode " mygtuką", vėl persijungti į "pertrūkiais produkcija" režimas ir fizinis otherapy galvos skylė bus skleisti raudoną šviesą su Pertraukomis.Paspauskite mygtuką mode, trečią kartą, raudonos šviesos funkcija yra išjungta.

② Pakeisti fizioterapija vadovas: priemonė yra equ ipped su įvairių rūšių fizioterapija vadovai, kurie gali būti pakeisti atsižvelgiant į jūsų poreikius.

6. Į ką reikia atkreipti dėmesį

①After naudoti, paspauskite mygtuką "on/off" mygtuką, norėdami išjungti prietaisą.

②Charging: Kai mokesčių, žalia lemputė, kai ji yra pilnai įkrauta, žalia šviesa yra išjungtas.

Pareigos:

Pažangi taško nustatymo, garso raginimus, aptikimo / valymo funkcija pagrindinis jungiklis sukurti "šeimos dienos priežiūros meridian" ir yra didžiulis laimėjimas istorijoje Kinų medicinos acupoint aptikimo jautrumą galima reguliuoti pagal skirtingų tipų odai ir odos būklė.

Savybės:

1.Esmė Kinų medicina, sveikata skatinimas;

2.Termobranduolinės sintezės, modernių biotechnologijų;

3.Be auskarų odos ar akupunktūra;

4.Paprasta operacija, lengva nešiotis;

5.Saugus ir efektyvus, be jokių šalutinių poveikių;

6.Automically ieškoti akupunktūra,ji neveiks, jei ne rasti akupunktūra ir jei meridian obstrukcija;

7.Trumpalaikis impulso;

8.Tikslūs fizinė terapija;

9.Už prieinamą kainą šeimos naudojimui.

Pakuotės Įskaičiuota:

Elektroninių Akupunktūra pen *1

Galvutės *2

Kabelis *1

Kroviklis *1

Naudotojo Vadovas *1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai