Dervos, Silikono Formų Aikštėje Šešiakampe Miestelyje Epoksidinės Formų Dervos Liejimo Formų Formavimo Padėkliukai "PASIDARYK pats" Derva Iliustracijos

Dervos, Silikono Formų Aikštėje Šešiakampe Miestelyje Epoksidinės Formų Dervos Liejimo Formų Formavimo Padėkliukai "PASIDARYK pats" Derva Iliustracijos

p124072

Nauja

Yra sandėlyje

€0.91 €0.71
Vnt.

Žymos: miestelyje taurė, "pasidaryk pats" stiklas, epoksidine derva pelėsių, šešiakampe betono dėklas pelėsių, pelėsių silikono dervos, modelis pušis, miestelyje pelėsių, miestelyje kavos, pelėsių dėklas, šešiakampis pelėsių.

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės.

Savybės:

Graži Kolekcija - Pristatome naujausius miestelyje formų derva liejimą "PASIDARYK pats" rinkinys.

Paprastas ir Tvarkingas Dizainas - geriausias dalykas apie šią dervos miestelyje formų rinkinį, yra tai, kad žaidimas yra klasikinis ir reguliariai.

Puikus Dovanos - Mūsų silikono miestelyje pelėsis būtų graži dovana epoksidine derva, gerbėjai arba jūs galite naudoti ją amatų unikalių miestelyje rinkiniai ir pateikti juos kaip Kalėdų, gimtadienio ar Motinos dienos dovana.

Medžiaga - Šių coster formos yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono, BPA-free, lankstus, patvarus ir daugkartinio naudojimo.

Lengva naudotis - Minkštas ir švelnus vidus leidžia lengvai de-pelėsiai po visiškai išgydoma.Naudoti spaudai, purkštuvu arba muiluotu vandeniu išleisti pelėsių, kurie padės apsaugo jį.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Silikono

Spalva:Skaidrus

Dydis:

kaip parodyta

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1xFlower formos miestelyje box /

1 xSquare miestelyje box /

1 x Aikštėje miestelyje /

1 x Šešių pusių miestelyje /

5 xFlower formos silikono formos-A /

5 xFlower formos silikono formos-B

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai