Šiaurės Stiliaus Šiukšliadėžės Aukštos Kojos Medžio Imitacija, Grūdų Šiukšliadėžės Namų su Dangteliu Paspauskite Kambarį Tualetas, Vonios kambarys, Virtuvė,

Šiaurės Stiliaus Šiukšliadėžės Aukštos Kojos Medžio Imitacija, Grūdų Šiukšliadėžės Namų su Dangteliu Paspauskite Kambarį Tualetas, Vonios kambarys, Virtuvė,

p125011

Nauja

Yra sandėlyje

€18.80 €13.53
Vnt.

Žymos: lempos šiaurės, ritininių užuolaidų, galite šiukšlių, lova smart, gali crusher, širdies hole punch, wastebasket, šiukšlių dėžės vonios kambarys metalo, sumetami į šiukšlių konteinerį už kambarį, vonios kambarys sumetami į šiukšlių konteinerį.

Turi stiprų anti-senėjimo pajėgumą.lengva valyti ir patvarus.

Tiesioginio dangčio dizainas:Tiesiog paspauskite dangtelį ir dangtis bus flicked automatiškai, todėl patogu mesti šiukšles,nulupkite ir kt.Paspauskite dar kartą, kai reikia uždaryti dangtį.Išlaikyti švarų ir elegantišką jūsų namų.

Sutaupyti vietos:slim šiukšlių dėžė yra teisė dydžio, įdėti tarp lounge kėdės.Tiesiog užima mažai vietos.Padaryti kambarį bin atrodo daugiau meninės ir praktinės.

Šiukšliadėžė bus lengva valyti kruopščiai.Šiukšliadėžė yra elegantiškas ir meno apdaila,kuri gali būti dedama į biurą, gyvenamasis kambarys, miegamasis, tualetas, vonios kambarys, virtuvė ir pan.

Spalva: balta

Medžiaga: PP+ABS

Dydis: 36.3x22cm

Pakuotės Turinys:

1 * Šiukšliadėžės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai