JIMI GNT-18 18 1 Tikslumo Atsuktuvų Rinkinys S2 Pratęstas Varžtas Bitų Kompiuteris Tablet Laikrodis Elektronikos Remonto Įrankiai Su Tweezer

JIMI GNT-18 18 1 Tikslumo Atsuktuvų Rinkinys S2 Pratęstas Varžtas Bitų Kompiuteris Tablet Laikrodis Elektronikos Remonto Įrankiai Su Tweezer

p125840

Nauja

Yra sandėlyje

€26.90 €13.45
Vnt.

Žymos: kinijos gitara, screwdriv, screwdrive bitų rinkinys, inox torx bit, rinkinys torx, skrudintos atsuktuvų rinkinys, jakemy europos sąjungos oficialusis, ts pincetu, sieninis laikrodis, laikrodis skaitmenų.

Aprašymas:

- Medžiagų technologijos: aliuminio lydinio korpusu , žinant, kad tai yra aukštos kokybės produktas.

- Funkcionalus išplanavimas: išsamios specifikacijos, įskaitant rankena ir pratęsimo lazdele, dėžutė magnetinio dizainas , varžtą bitai yra tvirtai pritvirtintas viršuje ir tai nėra lengva patekti.Ji yra paprasta naudoti ir lengva naudoti, paspausdami ir išėmimas.

- Operacija valdymas: Paspauskite, kad atidarytumėte atveju , magnetinis siurbimo tiek yra lengva priimti, uodega rankena yra kilnojamasis, nr. slopinimas, automatinis sukimas, paprastas padėties, patogiai jaustis.

- Išvaizda: paprastas ir dosnus, prabangus jaustis, iš pirmo žvilgsnio, yra gera medžiaga, sąžinės balsas, profesionalus įrankių komplektas.

- Ateina su nešiojamų saugojimo krepšys , lengvai parduotuvės, labai geras.

Pagrindinės Savybės:

● ABS įpurškimo medžiaga naudojama, struktūra yra genialus, kiekviena detalė visiškai mano vartotojo patirtimi, kad jūs galite naudoti patogiau, žurnalo dizainas, paspauskite atidaryti ir uždaryti.

● Aliuminio lydinio apvalkalas: integruotas aukšto tikslumo liejimo procesas, suapvalinti lanko kraštus už patogi rankena, smėliasrove anoduoto paviršiaus, anti-prakaitas ir antikorozinės.

● 18-1 kompaktiškas bei kietas rinkinys

Linijinės nustato tiek, prailginimo strypas ir pjovimo strypas iš vieno gabalo.

● Aukšto stiprumo magnetiniu nustatyti srew bitai.

● Kompaktiškas struktūra: Pastatytas magnetizer ir mažą varžtelį saugojimo dėžutė.

● Aliuminio lydinio, pjovimo juosta, kietasis anodavimas gydymas, paviršiaus pavėsinė yra daugiau gražus ir subtilus, jausmas patogiau.

● Nerūdijančio plieno pincetas, naujos šlifavimo procesas, lygumo yra geriau, kuris gali būti naudojamas kaip telefonas kortelės pin kodą.

● Tinka įvairių tikslumo išardymą.Lengvai atjungti įvairių mobiliųjų telefonų.Ir ji gali būti plačiai naudojamas daugelyje buitinių elektros prietaisų.

Specifikacija

Gamintojas:JIMIHOME

Modelis:GNT-18 Produkto Dydis ir Medžiagų Išorinio Langelį:3.5x3.5x 15.5 cm, Aliuminio lydinio

Viduje Pamušalas: 3.2 x 3.2 x 14.2 cm, ABS įpurškimas

Savininkas: 11.5 x 1.1 cm, PP+TPE minkštos gumos medžiaga

Sraigtiniai Grąžtai: 45x4mm, S2 legiruotojo plieno

Pincetai:122 x 10 mm, Nerūdijančio plieno Varžtas Bitų PH000 PH1

H2.5 Rankovės

SL1.5 SL2.5

H1.5

H2.0

0.8 1.2

T1 T2 T5

Y0.7

0.6 Paketą Įeina 1X Atsuktuvas su rankena

1X Pincetu

14X Varžtas Tiek

1X Varžtas saugojimo dėžutė

1X Aliuminio vamzdžių laikymo dėžutė

1X Saugojimo krepšys

1X Magnetizer

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai