Dvigubo Veido Blizgančiais Audinio Rankinės, Drabužiai, "PASIDARYK pats" Audinių Siuvimo Audinio Medžiagos Amatų Priėmimo Priedai-Rose Gold-Balta

Dvigubo Veido Blizgančiais Audinio Rankinės, Drabužiai, "PASIDARYK pats" Audinių Siuvimo Audinio Medžiagos Amatų Priėmimo Priedai-Rose Gold-Balta

p127450

Nauja

Yra sandėlyje

€11.53 €9.23
Vnt.

Žymos: juostelės china, krepas medžiaga, audinio china, satino augalų audinys, rudos spalvos satino audiniai, satino audiniai, medžiagos, satino audiniai vyrai, satino audinys, satino audinys gamintojai, satino audiniai kelnės.

Produkto Aprašymas:

MATMENYS: 0.5 Kieme (45x125cm) grįžtamasis china audinio,Ilgis 45cm, Plotis apie 125cm

MEDŽIAGA: 100% Aukštos Kokybės Poliesterio +sequinsHand Plauti Tik.Prašome švelniai plauti rankomis šaltame ir atkreipti dėmesį ne liesti aštrių daiktų.NAUDOJIMO sritys: Puikiai tinka Suknelės./Drabužių/Blizgančiais Staltiesė/Blizgančiais Fonas/Blizgančiais Stalo Bėgikų;vestuvių tvarka.Dekoracijas ant drabužių, Įsitikinkite, ar papuoštas suknelė ir "PASIDARYK pats" rankų darbo, medžiagų ir tt.Patarimai:

1. Visi daiktai yra realūs fotografavimo.Tačiau skirtingų monitorių, gali šiek tiek spalvų skirtumas.Jei negalite accpt, kad, tik nereikia pirkti !!!! 2. Tai yra raw china audinio, kuris ne siūti kraštus, kurie bus kai palaidi china lašas iš krašto , kuris yra normalus reiškinys, o ne kokybės problema.Jeigu jums tai, pls ne padaryti užsakymą. 3. Jei norite plauti audinys, geriau naudoti vertus, ne mašina.

Klientų Aptarnavimas:

Jei manote, kad daiktai yra ne taip, kaip aprašyta,ar daiktų, skaldytų pristatymo metu, ir t.t., pls susisiekti su manimi, pirma,jo mano malonumas išspręsti problemą su jumis.Ir mes paramos, pritaikymas,labai jums ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai